Aile & Toplum Gotik veya Siyah Giyinen İnsanlar Neden Satanist İlan Ediliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ciao"Kedi yiyor musun, şeytanla aran nasıl, ruhunu şeytana mı verdin" siyah giyinmekle bunların ilgisi nedir?Not: Din kişiseldir soruda kastım bu değil.#gotik Gotik veya Siyah Giyinen İnsanlar Neden Satanist İlan Ediliyor? Cevapla Nedir Soruları Satış Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. böyle kötü bir algı var ve insanalr etrafındaki konuşulan boş ve gereksiz şeyleri çok fazla dikkate alıyor birde ön yargı var tabi.. aslında her şey zevk ve beğenisidir insanin tarzıdır ben çok yakistiriyorum ayrıca hoş 1 0 Yorumla
Borislav85Milic5 Takip Et Xper 5 Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Yazlık bottan haberi olmayan, siyah renkli giyinip metal dinleyen birini görünce satanist demek bu aralar çok moda. 1 0 Yorumla
princessa_963 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Siyah renk nedense daha çok "Yas, olumsuzluklar ve Satanizm'le" ilişkilendiriliyor ama sebebini bilmiyorum çok fazla siyah giyen biri olarak. 0 0 Yorumla
BaranCelik35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl siyah her zaman en guzel renk secimim olmustur din veya dil umrumds degil herkese saygim var 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Abi biz karanlıklar prensi lucifera bakmıştık 0 0 Yorumla