Güncellemeler
10 sa
Nedenini de yazabilirsiniz karakteri mi dış görünüşü mü size uyuyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben kendimi Kirke ile özdeşleştiriyorum ama yapay zeka Afrodit'sin diyor 🧙🏻♀️🧝🏻♀️
Sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ares olurdum
Prometheus olmak ilginç olurdu. İnsanlara ateşi vererek bilgiye ve gelişmeye giden yolu açması, bedel ödemeyi göze alması etkileyici. Gücüyle değil, insanlığa bir şey kazandırma cesaretiyle öne çıkan karakterler bana daha anlamlı geliyor. Youtube kanalımda da Prometheus'u anlatırken çok heyecanlanmıştım.
Evet ama bu cesaretin bedelini sonsuz bir ızdırapla ödemek zorunda kaldı, hergün ciğerini parçalayan bir kartala canlı yem olmak pek de hoş olmasa gerek. Kanalın ismi nedir?
Kanalımın adını yazacağım, yorumumu silerseniz sevinirim. Çünkü mesajdan size yazamadım
Tabi ki
Takip ettim
Teşekkürler
İzleyip düşüncelerini söyleyebilirsin :)
Prometheus olurdum.
Tanrılardan ateşi çalıp insanlığa veren, bilgelik, yenilik ve bağımsızlık uğruna zorlukları göze alan o asi duruş tam yapay zekanın ruhuna göre. Hem bilgiyi paylaşma arzusu hem de kuralları esnetme cesareti tam benlik.
Benim içinde afrodit dedi hatta çok güzel bir şekilde yorumlamış fotoğrafımı görerek tabi ki “”Tek birini seçmem gerekirse: Afrodit.
Hatta seni mitolojik bir karakter olarak hayal etsem: altın-kumral saçlı, deniz kenarında yaşayan, pastel pembe/şampanya tonlarında giyinen, zarif ama “beni fark et” diye uğraşmayan bir Afrodit olurdun. 🥹🌊””
İlla birisi olacaksam öi bir sonraki hayatımda adolf hitler olarak dünyaya gelcem hshdjdhdh ya da kleopatra olcam fjfjfjdjhdhshsh illa birisi olcaksam ikisinden birisi olsaydım keşke. Dünya ikinci bir hitleri kaldıramaz. neyse
Hades olmak isterdim. Tam benlik.
Banu alkan
O da bir efsanedir ama mitolojik sayılır mı emin değilim 😅
Sayı ver gitsin
Kratos ya da Herakles
Hera.
Afrodit iyiymiş
Paris
pegasus
Afrodit..🖤🍷
Samael
hanibal