Kültür & Sanat Bir mitolojik karakter olabilseydiniz hangisini seçerdiniz? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir mitolojik karakter gerçek olabilseydi, hangisinin olmasını isterdiniz?#postmodernpokemon Bir mitolojik karakter olabilseydiniz hangisini seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu Yunan mitolojisinde çekiçle bir şeyler üreten dayı Varya adı tam aklıma gelmedi şu an o olmak isterdim 1 0 Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Zeus baba gercek olsa dunyanin yarisi yari tanri olurdu zaten😂malum kendisi biraz capkindir 2 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Einstein bence mitolojik bir karakter o olsun isterdim... 1 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. En babayı seçerdim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu Yunan mitolojisinde çekiçle bir şeyler üreten dayı Varya adı tam aklıma gelmedi şu an o olmak isterdim
Zeus baba gercek olsa dunyanin yarisi yari tanri olurdu zaten😂malum kendisi biraz capkindir
Einstein bence mitolojik bir karakter o olsun isterdim...
Vampirler
En babayı seçerdim.
Sigrun olmak isterdim
Zeus olayım
Artemis 😇🤩
Deli Dumrul
Periler. 👁️👄👁️