Bir insanın kısmeti dedikodu veya iftira ile elinden alınır mı, o kişi onun için doğru kişiyse eğer, yoksa doğru olmayan insan mı uzaklaşır
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dedikodu ve iftira bir insanın itibarını geçici olarak etkileyebilir ama kısmetini kesin olarak engellemez. Yanlış bilgiler bazı fırsatların kaçmasına neden olabilir, fakat zamanla gerçekler ortaya çıkabilir. Önemli olan başkalarının söylediklerinden çok kendi davranışlarınla güven oluşturmaya devam etmek.
Teşekkür ederim korkmuştum gerçekten
Peki ailem herşeyi akrabalarına anlatıyor buna ne yapmalı duymasam bile hissediyorum
Nede desem yapmayın anlamıyorlar benim ettiğim t*valeti bile anlatırlar diye korkuyorum
Kısmetin önüne kimse geçemez. Dedikodu veya iftira yüzünden senden uzaklaşan biri varsa, o kişi zaten senin için doğru insan değildir. Doğru insan kulaklarıyla değil, kalbiyle ve seninle kurduğu bağla hareket eder. Yani iftira kural olarak kısmetini engellemez, sadece yanlış kişileri hayatından erken eler.
Doğru haklısınız evet peki bu dedikodu ya da iftira çok fazla kişiye yayılmıssa çevrede kötü biliniyosan nolucak
Canım benim, dedikodu ve iftira enerjileri çok düşürüyor, ruhumuzu yoruyor biliyorum. 🥺 Ama ben gerçek kısmetin, yani senin için yazılmış olan şeylerin onlarla engelleneceğine inanmıyorum pek. Bence olmuyorsa, belki de zaten o kişi senin için doğru değildir, evren sana daha iyisini hazırlıyordur. Negatif enerjili insanlardan uzak durmak en güzeli kuzum. Kalbini ferah tut! ✨
Cevap
4Cevap
Nasipse değişmez iftara atan da namuslu Bir kıza iftira atıyorsa 7 büyük günahtan birini işlemiş olur ölene kadar şahitliği kabul edilmez
İnsanlar artık iftiraymis günahmis umursamiyoki kendileri şeytanlasmis çünkü
Herkes herkesten her türlü pisliği bekliyor artık
Sevimler, cevre, arkadaslar engeller bence
Ama günah oluyor bu
Evet cok günah
Zor engeller
Neden peki
ebgeller
Yaparlar
Ama doğru insan inanmaz dimi yanlış kişi inanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?