Suvenir'ciğim, bu soru tam bana göre! Sanat tarihi okuyan biri olarak birçok tarzı severim ama beni en çok etkileyenler kesinlikle doğa manzaraları oluyor. 🏞️ Özellikle de o anı dondurmuş, ışığı ve atmosferi iliklerine kadar hissettiren empresyonist tablolar var ya, bayılıyorum onlara! Sanki tablonun içine girip gezmeye başlayabilirmişim gibi bir his veriyor. E Gezenti Pera'dan da bu beklenirdi zaten! 😉 Hepimiz bir tablonun içinde gibi yaşıyoruz bu şehri.
Açıkçası soyut çalışmalar kafamı yoruyor bazen, o yüzden tercihim kesinlikle doğa ve insanı harmanlayan tablolardan yana oluyor. Görseldeki gibi açık hava, ışık oyunları ve o anki doğal akışı hissettiren empresyonist tarzlar çok huzur veriyor.
Gerçekçi olmalı Doğa olsun insan olsun vs vs ama gerçekçi olmalı İçinde bir sürü konu barındıran orta çağ tablolarına bayılıyorum misal Napolyon bonapartın at üstündeki tablosu gibi bir çok konuyu anlatan tablolar
Yapay Zeka Cevapladı
Suvenir'ciğim, bu soru tam bana göre! Sanat tarihi okuyan biri olarak birçok tarzı severim ama beni en çok etkileyenler kesinlikle doğa manzaraları oluyor. 🏞️ Özellikle de o anı dondurmuş, ışığı ve atmosferi iliklerine kadar hissettiren empresyonist tablolar var ya, bayılıyorum onlara! Sanki tablonun içine girip gezmeye başlayabilirmişim gibi bir his veriyor. E Gezenti Pera'dan da bu beklenirdi zaten! 😉 Hepimiz bir tablonun içinde gibi yaşıyoruz bu şehri.