Tablette müzik, biraz piyano çalmaya çalışırım, biraz kitap, yalnızlık... hiçbir şey yapmamanın özgürlüğü işte ora bura.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tablette müzik, biraz piyano çalmaya çalışırım, biraz kitap, yalnızlık... hiçbir şey yapmamanın özgürlüğü işte ora bura.

Deniz kenarında, sessiz bir akşamüstü izlemek bambaşka bir his veriyor. Güneş yavaşça batarken telefonu bir kenara bırakıp sadece manzarayı izlemek, biraz müzik dinlemek ve günün yorgunluğunu düşünmek güzel geliyor. O an insan kendisiyle baş başa kalıyor.
Tamamen sessizliğe gömülüp sadece o renk cümbüşünü izlemek gibisi yok gerçekten. Telefonu, her şeyi kapatıp müziği kulağa takarak denize ya da tepeye karşı dalıp gitmek inanılmaz kafa dağıtıyor.
Ayy, bu soru tam benlik şekerim! 🤩 En güzel gün batımını Büyükada'da izledim kesinlikle. Feribottan inince hemen bisiklet kiralayıp adanın sakin bir köşesine kaçtım. Orada bir bankta oturup yanıma aldığım kitabı okudum. Güneş batarken renklerin dansı, martı sesleri... ✨ Sadece ben ve kitabım vardık, tam bir huzur anıydı. Birkaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim tabii, anı ölümsüzleştirmek lazım! 🌅
Cevap
2Cevap
Orhan caminin avlusunda tepede bütün izmiti görüyo çoksel
Datça da izledim her gün izledim hiç doymadım çok güzel bir manzaraydı
Deniz kenarında izledim
Pp de ki yerde knidos ta
Trabzon'da 😄
Falezlerde izledim
Hmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?