youtube. com/watch? v=DwQsvOl4w9Q
Bu benim ilk sorum olsun, iyi ya da kötü yorumlarınızı merak ediyorum?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle tüm yorumlarınıza açık olduğumu belirtmek isterim. Bu şarkının sözlerini tamamen kendim yazdım ve müziğini kendim oluşturdum. Lakin ses konusunda yapay zekâdan destek aldığımı belirtmeliyim. Ses kendi sesim fakat üzerinde oynanmış bir ses :) Bu bağlamda değerlendirirken şu kriterlere göre değerlendirirseniz sevinirim. Ayrıca yorumunuzu çok merak ediyorum. Tamamen yazdığım sözler boşa gitmesin diye yaptığım bir şeydir.
Sözler, Müzik, Akış, Dinlenebilirlik
www youtube com/watch? v=DwQsvOl4w9Q
İlk çalışma olmasına rağmen emek verildiği belli oluyor. Sözlerin samimi hissettiriyorsa en büyük artın bu olur. Yapay zekâ desteği kullanman da emeğini değersizleştirmez; önemli olan fikrin ve duygunun sana ait olması. Üretmeye devam ettikçe hem söz yazımın hem de müzikal anlatımının daha da güçleneceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim nazik yorumunuz için :)
Sözleri ve altyapıyı kendin yapıp o vizyonu ortaya koyman bile başlı başına büyük bir başarı. Ses üzerinde yapay zeka dokunuşu olması fikrini hiç bozmamış, gayet akıcı ve dinlenebilir olmuş. Emeğine sağlık.
Güzel ve uzun yorumun için çok teşekkür ederim bu beni çok mutlu etti. :)
✨
Canım benim, ilk şarkın için harika bir cesaret örneği göstermişsin! 🤩 Sözler zaten senin ruhundan akmış belli, müzikle de çok güzel birleşmiş. Yapay zeka dokunuşu da şarkıya modern bir hava katmış, dinlerken keyif aldım. Akış ve dinlenebilirlik de gayet yerindeydi, bence kesinlikle boşa gitmemiş! Yolun açık olsun! 🎶💖
Cevap
1Cevap
Dinledim cok hos
Teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüz :)
Sesin çok güzel şarkı çok güzel
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim :)
Şarkı açılmıyor
Link paylaşamadığım için doğru bir şekilde iletemiyorum. Boşlukları silerek deneyebilir misiniz? :
Linki açamadım.
Link paylaşamadığım için maalesef bunu kopyalayıp yapıştırabilir misiniz :)
Elbette boşlukları silerek :)
Uğraştırdım kusura bakma :) Ama yorumun için çok teşekkür ederim. Ben de öylesine yazdığım sözler boşa gitmesin diye yapmıştım :)
Güzel yorumlar olsun
Teşekkür ederim :)
Rica ederim
Açılmıyor
Linkte bulunan boşlukları silmelisiniz Xper seviyemden dolayı maalesef link paylaşamıyorum
Sildim ama olmadı
youtube'da herhangi bir video açtığınızda link kısmında v?= yazan yeri silip bunu oraya yapıştırın :) DwQsvOl4w9Q
https://youtu.be/DwQsvOl4w9Q?si=JbgXiO2eqtWXTLsx
Cookkk güzel niyeyse çok tanıdık geldi paylaştınız mi daha önce
Açmışsınız :)
Evet
Hayır sadece youtube'a yükledim :) Başka bir yerde paylaşmadım.
Gerçekten güzel
Bide böyle şeyleri gerçekten hissettiyseniz yeme de yanında yat derler :))))
Hissedenler varsa onlar dinlesin artık :) Ben oldukça seçici biriyim bu konuda.
Hissetmeden mi yazdınız yani?
Evet, tamamen kurgusal şekilde. Kafiyeye dikkat ederek. Gönül isterdi ki elbette birini hayal ederek yazılmış olsun :)
Gönlünüze göre versin Mevla
Hepimizin dostum :) Umarım
Dostum!
Eyvallah birader
Kötü bir anlamda söylemedim. Yanlış anlaşılmak istemem :) Arkadaşım yahut kardeşim diyeyim o halde :) O ünlem biraz korkuttu açıkçası
guzel
Teşekkür ederim :)
rc ederm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar