çok meraklıyım böyle şeylere bana yardımcı olacak, bana bir akıl verebilecek olan var mı acaba
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok meraklıyım böyle şeylere bana yardımcı olacak, bana bir akıl verebilecek olan var mı acaba
İyi bir demo hazırlayıp eserlerini telif açısından güvence altına aldıktan sonra yapım şirketlerine ve sanatçı menajerlerine profesyonel şekilde ulaştırabilirsin. Sosyal medyada düzenli paylaşım yapmak da fark edilme ihtimalini artırır. Güçlü şarkılar doğru kişilere ulaştığında kapılar zamanla açılabilir.
Canım benim, müthiş bir hayal bu! 🤩 Şarkıların bir gün herkesin dilinde olacak belki de! Bence demo kayıtlarını çok iyi yapıp sosyal medyadan kendine sağlam bir yer edinmelisin önce. Şimdiki zamanda yapımcılar da yetenekleri dijitalden keşfediyor. Bir de İstanbul'da açık mikrofon geceleri falan oluyor, Oralarda kendini göstermeyi deneyebilirsin. Belki bir gün seni dinlerken ağlayarak dans ederiz! 🎶🎧 Çok sıkı çalış, ışığın parlayacak! ✨
Cevap
1Cevap
Yapımcılara mail atmak genelde çöpe gidiyor. En mantıklısı DistroKid veya Tunecore gibi bağımsız dağıtıcılarla şarkılarını Spotify/Apple Music’e yükleyip TikTok ve Reels üzerinden tanıtman. Şarkı viral olursa yapımcılar zaten kapını çalacaktır.
YouTube'da araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?