Plak şirketi , yapımcı hakkında profesyonel müzisyen sanatçı olmak için neler yapılmalı bestelerimi nasıl patlatırım?

Rap müzik ile uğraşıyorum yıllardır YouTube da bir hayli iyi parçalarım var kendi çabalarımla insanları şaşırtan iyi işler yapıyorum sesimi sözlerimi ve tarzımı beğeniyorlar ama hala istediklerimi yapabilmiş gerçek anlamda müzisyen olabildiğimi düşünmüyorum olmadım da daha da yukarıya taşımak istiyorum şarkılarımı patlatmak isim yapmak insanlara ulaşmak mekanlarda çalmak geride birşeyler bırakmak istiyorum profesyonelliğe dökmek istiyorum bu işi çünkü beni yaşıyor gibi hissettiren tek şey yaptığım şarkılarım bestelerim çok iyi mutlu zinde hissediyorum kendimi şarkıları bitirince
bir plak şirketi yapımcı ile anlaşmak gerekiyormuş aynı zamanda Spotify da falan sanatçı profilim olması için de bunlar gerekliymiş ama bunlara biraz uzağım yapabildiğim tek şey kayıt alıp paylaşmak ekipmansız hemde mikrofonum cep telefonum bir şarkımı da buraya bırakıyorum fikrinizi almak isterim herkese teşekkürler şimdiden amatörüm profesyonel ortamlarda daha iyisini yapabilirim
Plak şirketi , yapımcı hakkında profesyonel müzisyen sanatçı olmak için neler yapılmalı bestelerimi nasıl patlatırım?