Şimdi değil ama çok yakın bi zamanda bestelerimi şarkıcılara ulaştırmak satmak istiyorum
Çocukluğumdan beri çok ilgi ve emek veriyorum Çok güzel şarkılar yapıyorum çok güzel sözler yazıyorum yani kendimden eminim fakat bunu nasıl duyurup ulaştıracağımı tam çözemedim
Bazı müzik şirketleri var onlara ulaşabilmek mümkün ama anlaşmak zor kabul ettirmek zor. Ya bi yerlerini açarak rezil kepaze olarak kitle sahibi olup tanınacaksın anca öyle kişileri alıyorlar dikkatte
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşte tüm mesele bu ulaşsa beğeneceklermi o da var.
En iyisi youtube kanalınız olacak ve youtube a video yükleyeceksiniz bu şekilde keşfedilirsiniz belki eğer yetenekliyseniz.
Size göre güzel olan başkasına göre güzel olmayabilir bu teklifi bir çok insanın görmesi lazım.
Çevremden de çok beğenilir yazdıklarım. Edebiyat hocalarımdan arkadaşlarımdan hep kendilerine yazmam için teklif aldım yazdım da. Onlarında beğeneceklerine dediğim gibi eminim ama tek mesela ciddiye bile almıyorlar emek veren insanları. Bakma gereği bile duymuyorlar. Bu medya öyle değil maalesef bi YouTubedan o kadar ilerleyemem. Genelde kimler tercih ediliyor hiç emek vermeyen insanlar yönetiyor şu an piyasayı
İşte zaten dünyanın anlamlandıramadığımız kısmıda bu değilmi
Evet orası maalesef ya hileyle torpille bi yerlere geleceksin emek verenler hep geride kalacak. Ama ben kabullenmiyorum umarım herkes için en iyisi olur, olacak
İnsan ilişkilerini iyi tutman lazım o halde iyidir muhtemelen de biraz daha bişeyler yapman lazım demekki.
Evet çok iyi dedin. İnsan ilişkileri çok önemli bu konu da çok eksiğim var. Halledicem onu da. Çok sağol
İyi davranmak yetmiyor aklında olsun.
Bende tam çözemedim ama bu insan ilişkilerini de ticaret gibi düşünmek lazım.
Birisiyle konuşurken ona birşeyler ver oda sana birşeyler versin yani seni taşıyacak kişileri bulacaksın veya bulduklarınla kendini yukarıya taşımanı sağlayacak ilişkiler kurmalısın
Ben sana kağıt verdiğim zaman sende bana kalem verirsen anlamlı bir şeyler oluşur bunun gibi.
Ticaret gibi aslında bu insan ilişkileri üzerine düşüneceğim
Anlaması çok değişik ve zor gerçekten. Ben yapım gereği sahte buluyorum ki zaten öyle ama işleri yürütmek için mecbur artık
Ama heryer öyle işte görüyorsun duygusal ilişkileri bile menfaat uğruna yürütüyorlar.
Sende öyle yapmak zorundasın ilişkinin belli kısmında.
Sen şarkını satmak istiyorsan mağazacı arkadaşın varsa ilişkilerini iyi tut sen ona değerli birşeyler söyle veya ver o da senin şarkını dinlettirsin felan aklıma bunlar geliyor
İstanbul'da yaşıyorsan bir ihtimalin var
Evet İstanbul'da yaşıyorum
Ablasu sishane metrodan çıktın galataya inerken her yer müzik mağazası bir tanesine gir anlat böyle böyle hepsinin bir ünlü tanıdığı var çok deda şahit oldum
Galata kulesi çevresinde mi? Normalde müzik stüdyoları ile çalışıyorum ama başka ilçede acaba artık o galatanın çevredekilerle çalışmaya başlasam bi şeyler olur mu sence
Ben calis demiyorum. Müzik mağazasında çalışan insanların çevresi çok geniş. Cangöz müziğe git uzun saçlı sakallı bi adam var Anlat derdini ya da serhat bey var orada konuş
Teşekkür ederim. Evet ama belki orada çalışırsam onlara yakın olabilirim diye düşündüm. Yani böyle ayaküstü gelip konuşanları ne kadar dikkate alabilirlerki.
Son durumunuz nedir bir şeyler yapabildiniz mi