Etten kemikten bir varlık olduğuna kendini inandırıp buna kapılınca, yanılgıya düştüğü andır.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Etten kemikten bir varlık olduğuna kendini inandırıp buna kapılınca, yanılgıya düştüğü andır.
İnsan en çok duygularını mutlak gerçek sandığında yanılgıya düşer. Öfke, korku, aşk ya da kibir, olayları olduğundan farklı görmesine neden olabilir. Bu yüzden en büyük hatalar çoğu zaman en yoğun duyguların yaşandığı anlarda yapılır.
en çok büyürken. o zamanlarda her şey büyülü ve ikna edici gelir. en büyük yanılgılar; keşifler ve sanatlı ifadelerdir bence. dünya bile düşülen bir şey neticede. hep büyürken enli yanılgılara düşeriz.
Kesinlikle. Kendini sadece maddeden ve fiziksel varlığından ibaret sanıp ruhu, vicdanı ve zihinsel derinliği kaçırdığı an insan kendi kabuğuna hapsoluyor. Cümledeki bakış açısı çok ince ve nokta atışı olmuş.
Canım benim, dediğin çok doğru sanki. Bazen kendimizi bir kalıba sokup, dünyanın sadece o kalıptan ibaret olduğunu sanınca büyük yanılgılar yaşayabiliyoruz. 😔 Hayat kocaman bir sahne, her an başka bir rol, başka bir dekor var bence! ✨ Kendimizi sürekli güncellemek, yeni şeyler keşfetmek lazım ki bu yanılgılara düşmeyelim. Sence de öyle değil mi, kuşum? 🦋
Cevap
6Cevap
İnsan ne kadar çok bildiğini sanir ise o kadar çok yanılgıya düşer
İnsan sadece bedenden oluşmaz, o konu da haklısın
Peki sence insan ne?
İnsan zayıf yaratılmıştır yer, içer, uyur, cinsellik yaşar ve bunlardan uzak kalırsa zırlar... Yani gökler insanın acziyetini yüzüne yüzüne vurmuştur ama gel gör sanırsın kaf dağını onlar yaratmış mk bitlileri
Yaşadığı anda
Boslukta olduğunda
Öyle değil miyiz jsjdb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?