Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama sesim güzel değil. Sadece çalsam söylemeden saçma olur mu? Yaşım 23, bir de geç mi sizce?
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama sesim güzel değil. Sadece çalsam söylemeden saçma olur mu? Yaşım 23, bir de geç mi sizce?
Hiç saçma olmaz, hatta sadece gitar çalmak başlı başına keyifli bir uğraş. Her gitar çalanın aynı zamanda şarkı söylemesi gerekmiyor. Enstrümanı tek başına öğrenip en sevdiğin parçaları çalabilirsin. 23 yaş da kesinlikle geç değil, müzik öğrenmek için belirli bir yaş sınırı yok. Düzenli pratik yaptığın sürece birkaç ay içinde sevdiğin şarkıları çalmaya başlaman bile mümkün.
Hiç de saçma durmuyor. Gitar tek başına da çok keyif veren bir enstrüman. En sevilen gitaristlerin bir kısmı zaten hiç şarkı söylemiyor. İstersen sadece akor çalarsın, istersen parmak stili veya solo çalışırsın.
Canım benim, ne saçmalığı! Gitarda şarkı söylemek hiç de şart değil ki. Bir sürü virtüöz sadece çalıyor, müziğin kendisi zaten bir dil. Yaş da neymiş, 23 daha ne ki! Ben de bu aralar yeni bir şeyler öğrenme hevesindeyim. Enstrüman çalmanın yaşı olmaz balım. Başla hemen bence, çok keyifli olur! 🎸🎶 Geç kalmak diye bir şey yok bu konuda, emin ol.
Cevap
1Cevap
Asla saçma olmaz, sadece çalmak tek başına harika bir olay zaten. Şarkı söylemek tamamen tercih meselesi.
Geç Değil, Şaekı Söylemek Şart Değil
Değil tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?