Kültür & Sanat 20 yaşından sonra gitar öğrenebilir miyim? internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Acaba ne kadar süre sonra besteleri çalmaya başladınız Güncellemeler+1 yıl Yapamazsın diyenlere inat en iyisini yapacağım en iyisi olacağım hıııı 20 yaşından sonra gitar öğrenebilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gonegirl_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Öğrenmenin yaşı yoktur ayrıca 20 hâlâ çok genç bir yaş tabiki öğrenebilirsiniz 1 13 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Yaşlandık kızım nesi genç Yorumla gonegirl_ +1 yıl Hayır genciz sus Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Sen sus bi kere burası benim sorum Yorumla gonegirl_ +1 yıl Pardon abi büyüksün Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Abi senin abin olur ben de senin biricik sevgilin Yorumla gonegirl_ +1 yıl Benim manita gülüyo su an Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Herkes te şansımı deniyorum canım Yorumla gonegirl_ +1 yıl Kolay gelsin kardesim Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Sg keko Yorumla gonegirl_ +1 yıl EBXJŞNWNXNDNDĞ eski kekolardan kim kaldi Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Kardeşim falan sg hiç sevmem mq sanki sıkmeye talibim seni Yorumla gonegirl_ +1 yıl Kanki hayatı bu kadar takma valla kafayı yersin ya hadi iyi geceler Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Sanırım haklısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet, neden olmasın? 20 yaşını geçmiş biri olarak ben de öğrenmek istiyorum. 1 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Beraber öğrenelim Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl e tabiki ya. keman calmak isterdim bendeee cok hoş 1 0 Yorumla
Mehmetali648262729 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tabiki 1 10 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Arkadaş zor demiş Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl Yengem 67 yaşında, onun kardeşi (galiba 55) bu yıl italyanca öğrenmeye başlamış , tam ahtırlamıyorum 1 ya da 2. Ayda yarısını çoktan bitirmiş Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl Bu arada gerçekten akıcı konuşmak anlamında Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl 22 yaşında üniversiteye başlamak istiyorum bu güne kadar hayattan ne istediğimi bilmiyordum geç kaldım diye üzülüyordum ama geç sayılmaz inşllah Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Hayatta herşeye geç kalmış hşssediyorum him doğru yönlendirmediler Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl Dediĝim gibi,55 yaşındaki kadın akıcı bir şekilde dil öğreniyorsa... özür dilerim bu kadın 50 yaşında eczacılık okudu şimdi 60 lardadır. ama şimdide italyanca öğreniyo Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl O bunu yapabiliyosa sen neyi yapamıyacaksın? Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl Bu arada dediklerimin hicbiri yalan değil. başkası dese inanmazdım Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Sen iyi bir adamsın Mehmet sağ ol Yorumla Mehmetali648262729 +1 yıl Sende sağ ol Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Hayır zor 1 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Neden zor😒 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok zor artık 1 5 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Niyeee olaaaamaaaaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ters psikoloji yaratmak için söyledim yaparsın Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Nayıırrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yapma Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Çok kötü hissettirdin Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Pek tabi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öğrenmenin yaşı yoktur ayrıca 20 hâlâ çok genç bir yaş tabiki öğrenebilirsiniz
Yaşlandık kızım nesi genç
Hayır genciz sus
Sen sus bi kere burası benim sorum
Pardon abi büyüksün
Abi senin abin olur ben de senin biricik sevgilin
Benim manita gülüyo su an
Herkes te şansımı deniyorum canım
Kolay gelsin kardesim
Sg keko
EBXJŞNWNXNDNDĞ eski kekolardan kim kaldi
Kardeşim falan sg hiç sevmem mq sanki sıkmeye talibim seni
Kanki hayatı bu kadar takma valla kafayı yersin ya hadi iyi geceler
Sanırım haklısın
Evet, neden olmasın?
20 yaşını geçmiş biri olarak ben de öğrenmek istiyorum.
Beraber öğrenelim
e tabiki ya. keman calmak isterdim bendeee cok hoş
Tabiki
Arkadaş zor demiş
Yengem 67 yaşında, onun kardeşi (galiba 55) bu yıl italyanca öğrenmeye başlamış , tam ahtırlamıyorum 1 ya da 2. Ayda yarısını çoktan bitirmiş
Bu arada gerçekten akıcı konuşmak anlamında
22 yaşında üniversiteye başlamak istiyorum bu güne kadar hayattan ne istediğimi bilmiyordum geç kaldım diye üzülüyordum ama geç sayılmaz inşllah
Hayatta herşeye geç kalmış hşssediyorum him doğru yönlendirmediler
Dediĝim gibi,55 yaşındaki kadın akıcı bir şekilde dil öğreniyorsa... özür dilerim bu kadın 50 yaşında eczacılık okudu şimdi 60 lardadır. ama şimdide italyanca öğreniyo
O bunu yapabiliyosa sen neyi yapamıyacaksın?
Bu arada dediklerimin hicbiri yalan değil. başkası dese inanmazdım
Sen iyi bir adamsın Mehmet sağ ol
Sende sağ ol
Hayır zor
Neden zor😒
Çok zor artık
Niyeee olaaaamaaaaz
Ters psikoloji yaratmak için söyledim yaparsın
Nayıırrr
Tamam yapma
Çok kötü hissettirdin
Pek tabi.