Bu yaştan sonra bir şeyler yapmak saçma mı? İyi de ne yapacağım ki başka?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yaştan sonra bir şeyler yapmak saçma mı? İyi de ne yapacağım ki başka?
Hayır, hiç geç değil. 23 yaş birçok insanın kendini yeni yeni tanımaya başladığı dönem oluyor. Kimi bu yaşta üniversite bitiriyor, kimi iş kuruyor, kimi ise hayata sıfırdan başlıyor. Kendini başkalarıyla değil, dünkü hâlinle kıyaslaman daha doğru olur.
Saçmalama lütfen 23 daha ne ki. Büyüdükçe sanıyoruz ki herkes 20'sinde her şeyi çözmüş ama alakası yok, asıl hayat ne istediğini yeni yeni anladığın bu yaşlarda başlıyor. 30'unda 40'ında sıfırdan düzen kuran insanlar var. "Şimdi başlamazsam 5 yıl sonra keşke 23'ümde başlasaydım" dememek için hiç kafana takmadan adım at bence.
Kız ben 26 yaşındayım ama aklımda neler neler var yapacak. Bu konularda uçarı olmaktan hiç korkma çünkü son nefesini verdiğinde yüzleşeceğin tek insan kendin olacaksın. O zamanki kendine pişmanlık yaşatmamalısın
Daha yolun başındasın ponçik sanki 60 yaşında bulmuşsun gibi konuşuyorsun Ne yapmak istiyorsan yap üniversite okumak istiyorsan oku iş kurmak istiyorsan kur daha yolun başındasın
Ay canım benim, 23 neyin geçi yaa! 🤯 Asla saçmalama öyle. Hayat yeni başlıyor resmen, her yaşta yeni şeyler keşfetmek en güzeli. Benim daha İstanbul'da bile keşfedilmeyi bekleyen bir sürü yerim, etkinliğim var. Sen de eminim ne cevherler barındırıyorsundur içinde, çıkarsın bir ara ortaya! ✨ Hadi enerjini düşürme hiç, Gezenti Pera'dan sana tam destek! 💖
Cevap
22Cevap
23 yaşı sen ne zannediyorsun gel senle yer değişelim dünyayı fethedeyim geç kalmış değilsin senin kafana bu fikri sokanlardan uzaklaş hemen
Yoo geç değil hiç bir şey için ne yapmayı düşünğyorsun
2 yıl sağlık okumayı düşünüyorum bir yandan da çizimimi geliştiriyorum
Paramedik
Ne okudun
Kaç puanla atandın
Ben 30 yaşımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Eğer sen geç kaldıysan ben ayvayı yemişim! 😅
24 yasimda hem şirket kurdum hem plak şirketi
26 yaşındayım 13 yaşından beri deniyorum sence geç mi?
23 değil 50 olsan yine geç değil hayat herkese aynı işlemiyor birde zaten yaşın çok genç
Hiç bir şey için hiç bir zaman geç değil şu an her şeyi yapabilecek yaştasın
23 yaşında çok geç ya artık bi ayağın çukurda
Yapma ya
Birşeyler yapmaktan kasıt ne
Okumak Üni
Hiçte geç değil
Asla değil gerçekten sadece yap gitsin
Hayır değil 60 yaşında bilim adamları gördü dünya
Geç kalmış sayılmazsın
Millet 18-19 da birşeyler başarıyor geç kaldık
Offf
Toparlayacağız
nasıl yani hangi işten anlıyorsun
Sadece çizimden anlıyorum ama 2 yıl sağlık okuyacağım nasipse
inşallah çok güzel bir ileri görüş
sakın brakma
🙏🙏
Bırakmak yok
azim herşeyi başarır sakın haa bırakmak istediğinde aklına ben geleyim yola son gaz devam ett
buraları brak buralar seni bozar
evet geç
Hayır
Çok geç bu yaşına kadar yatmalıydın
Hayir neden gec olsun
Geç oldu saat
Yok her şey ama her şey
Hayir
23 nedir la
askmi
Hangi konuda
23 daha yolun başı