- Baba parasıyla öğrenci hayatı yaşamak
- Hayata atılmak
- Daha hayatımda hiç yaşamadığım takılmalık kızlarla çıkmak
ve daha fazlası için çok mu geç?
ve daha fazlası için çok mu geç?
Hayır sakın öyle düşünme. 21 yaşında başladım. İstersen akşam üniversitesi de okuyabilirsin arkadaşlarımdan okuyanlarda var. orada yaşı daha büyük işten çıkıp gelenler olur daha rahat ederim dersen. Bende hep geö başladım keyiften ötürü erteledim hep. Ama şimdiki aklım olsa bende akşam okurdum.
Yav ben üniversiteye 18 yaşında başladım zaten mezuna kalma durumu da yoktu ilk senemde yanlış bir karar verdim ve bu kararın ömür boyu kurbanı oldum ben üniversite hayatına giremedim millet mezuniyete konsere vs. gitti storylerinden paylaştılar eve kız attılar yiyiştiler vs. ben eşekler gibi ders çalıştım ama yine karşılıksız kaldım
Cevap
2Cevap
Bence hiç bir şey için geç değil
Hiçbişey için geç değil bende 21-22 yaşımda üniversiteye gittim gayette güzel geçiyor.
Sadece iş hayatına çok geç girmiş olursun o kadar.
Ben de üniversiteye 18 yaşında başladım ama ders çalışmak haricinde bir bokla uğraşamadım üninin ilk senesinde ders te çalışmadım kızlarla konuşmayı geç insan içine bile girmedim o derece o esnada da millet tazelerle yiyişti ama derslerini de en kötü BB ile geçti çoğu kişi bir de elektrik elektronik mühendisliği yani
İkinci için değil ama gerisi saçma sapan şeyler git de evlen
Neden saçma sapan tamam baba parasını geçtim öğrenci hayatı yaşamak için de mi çok geç
Evet çalış hayata gir yani sonra hayatına biri girer seveceğin de
Bana kalırsa geç çünkü hem okuyacağım hem çalışacağım düşünsene. Derdimin sadece okumak olduğu zamanlar oldu ancak hem okuyup hem o üniversite hayatını yaşayamadım
Hayal ettiğin gibi bir şey yok düzgün bir insan olman daha önemli. Buna önem ver saçma sapan şeylere değil. İlerisi daha iyi olsun geriyi düşünme başarılı bir insansan başarıya hep daha önem ver ve çalış. Seveceğin insan da hayatına girer.
Valla benim de o ilginç huyum var ileriye koşuyorum ama geçmişimdeki hatalar hep beni o hızda takip ediyor
Sen bence fazla takıyorsun her şeyi. Biraz kendini rahat bırakmalısın. Akışa bırak yani.
Bu kafayla
Ne var benim kafamda bilmediğim
Siz kızlar sanki izlemiyorsunuz film dizi magazin izleye izleye özene özene bu hale geldiniz bir holywood yıldızı bile sizin kadar film dizi izlemez size ne ünlülerden
Ben kimseden kaynak almam
Kendi götümü kendim kaldırırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?