Sürekli kendi kültürümden olmayan insanlardan hoşlanmaya başladım. Bunu nasıl yenebilirim?

Kendi kültürümden olmayan insanlar derken başka ülkeden bahsetmiyorum aslında. Kürtler ve Romanlar. Ben babadan baya eski kuşak ama Bulgaristan muhaciri Türk, anne tarafından İç Anadolu'nun bir köyünden Manav Türküyüm. Amacım öncelikle ırkçılık değil, yapay zeka kaldırmadan soruyu direkt ve ırkçısın diyenler gelmeden önce. Şu anda psikolojik olarak iyi bir dönemden de geçmiyorum ve ruh sağlığımı etkileyen hastalıklarım var. Bunların etkisiyle de, gördüğüm her esmer, hepsi değil tabi ama yakışıklı bulduğum, tipini beğendiğim herkesten böyle hoşlanmaya başladım. Esmeri de sevmezdim eskiden, böyle dağ ayısı gibi geliyorlardı, sarışını seviyordum, böyle civciv süt gibi beyaz. Çoğunluğunun esmer olması sebebiyle genelde Kürt ve Roman çıkıyor beğendiklerim. Roman mahallesinde oturuyorum, orada doğup büyüdüm maalesef. Aşırı sosyal biri değilim, mahallemden çok çıkamıyorum, mahalle parkına çıkıyorum akşam serin mesela, yaz sıcağında gördüğüm insanlar Romanlar. Lisemde okuduğum okulda da baya Kürt vardı saçma bir şekilde, yaşadığım şehir Kürt olmamasına rağmen. Özellikle Ağrı'nın yarısı resmen bizim okuldaydı. Okulumuz küçüktü, sadece 3 şube vardı her sınıftan ama bizim sınıfta bile 3 tane Ağrılı vardı mesela, öyle hatırlıyorum, birkaç tane daha Kürt vardı başka şehirden. Baya da Ağrılı var bizim şehirde. Ama artık bu durumdan çok sıkılmaya başladım. Amacım ırkçılık değil öncelikle. Ama kültür farkı diye bir şey var bu ülkede maalesef. Yaşam görüşünün farklı olmadığı biri ile anlaşamıyorsun, kavga oluyor, sorun çıkıyor arada. Ciddi ilişki olmuyor. Sorun ırkta değil, yani Ege-Karadeniz Türkü arasında bile fark var, şehirden şehire, bölgeden bölgeye, aynı ilçesi, aynı mahallede olup muhafazakar, seküler yaşam farklılığından dolayı ayrı hayat yaşayan Türkler de var. Ben direkt başka ırktan, başka kültürden birilerinden hoşlanmaya, konuşmaya başlamaktan çok sıkıldım. Psikolojik olarak da iyi değilim zaten, ayran gönüllü hissediyorum. Nasıl yenebilirim bunları bilmiyorum ya

Güncellemeler
4 gü
Arkadaşlar amacım eserleri kötülemek ya da bunu takmıyorum bile insanlar dıs görünüsleeimi kendi seçmiyor esmer olup yakışıklı olanlar da varda onu anlatma sebebim eskiden sarısınları sevip baya civciv sarısı olan sonra birden saçma bir şekilde esmerlere ilgi duymamdı benim için sorun olan kültür farkı
Sürekli kendi kültürümden olmayan insanlardan hoşlanmaya başladım. Bunu nasıl yenebilirim?