Aşırı ürkütücü ya ama dinlemekten de kendimi alıkoyamıyorum

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
1Cevap
Korku temalı videolara ya da gizemli bir video arka planına koyuyorlar bu şarkıyı.
Bende de aynı his oluyor amaç zaten bu hissi oluşturmak insanda ama bir yandanda şarkıyı insana dinlettirmek ritimler ile ama hoş bir şarkı evet
Özellikle 1.17 -1.25 arası o ritim çok güzel gerçekten bayılıyorum 😊
Agir sarkilar dinliyorum gayet ama bu ayrı bir seviye rahatsız edici
Mesela ne gibi ağır şarkılar ben şarkı dinlemeyi çok severim önerebilir misiniz bir sakıncası yok ise merak ettim 😊🙏
Metal dinliyorum yani en cok marilyn manson dinliyorum portrait of an american family albümü favorim eski freaky şarkılarını seviyorum
Vay be marilyn manson demek dinleyen varmış ben profilimde say10 şarkısını soru olarak paylaşmıştım haggard dinliyorum ben bir de Norveç şarkıları seviyorum 😊
Bu var baya ağır metal
Aa ne güzel ben de çok severim geçen sene trye gelince konserine de gittim ama pek kaliteli bi konser değildi yine de onu gördüm ama olsb
İzmir'e haggard geliyor ona gitmek istiyordum bende ama nasip olmucak maalesef 🙂
Rock senfoni tarzı sevmiyormusunuz peki ona göre şarkı önericektim kendisi favori şarkımdır
Hmm paylaştığın tarz benlik değil pek death metal çok bayılarak dinlemiyorum endüstriyel, doom, gotik, alternatif metal benim tarzıma daha çok uyuyor
Rock da çok severimm
Peki ozaman size birtane şarkı paylaşıcam favori şarkılarımdan biri sizden ricam baştan sona dinlemeniz olucak zaten 3 dakika bile değil 😊
Pardon 4 😊
https://youtu.be/Ix4TD0-LATY?si=iQIZ0SjNCM1QF46u
Birde bu var buda dakika 3 den sonra coşuor ama baştan sona dinlerseniz tabi şarkı daha güzel olur 😊
https://youtu.be/WXv31OmnKqQ?si=XiXxjbtdJKYTu_PL
Buda alman şarkısı Rammstein 😊
Trolltind i dinledim hiçbir şey anlamasam da guzeldi baya kadinin sesi efsane
Tskler oneriler icin dinliyorum
Rammstein ı biliyorum rosenrot şarkısı favorim
Beğenmenize sevindim bu tarz şarkıları beğenmeniz güzel Türkiye de bu tarz şarkıları çok dinleyen olmuyor maalesef 🙂
Evet bir sürü arkadaşım var hicbiriyle muzik zevkim uyuşmuyor o yuzden konserlere bile tek gidiyorum
Emin olun insanlar havhav şarkılar dinlerken ben Marilyn manson haggard gibi şarkıları dinliyorum bu şarkılar benim için güzel ve haggard şarkısını dinlediyseniz eğer yorumunuzu merak ediyorum 🙂
Evet çok rahatsız edici bu reels videolarında duymustum
Hem de cokk
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar, o hissi çoook iyi bilirim! Bazen sanat öyle eserler yaratır ki hem seni rahatsız eder hem de içine çeker, adeta bağımlılık yapar. 'Red seks'in o görseli bile insanı derinden düşündürüyor, müziği de öyleyse normaldir canım. Etkisinden çıkamamanın bir sebebi vardır mutlaka! 😵💫🎶