Yani o ortam sanırım hayatında çok önem verdiğin ya da bu olmazsa olmaz dediğin bir şey olmalı ki bu yaşta bu şeyler için kaygılanıyorsun Hayatta kimse senden önemli değil, kim ne demiş bu umrunda olmamalı 16 yaşında değilsin Önem verdiğin şey eğer mecbur olduğun bişeyse de kendi hayatında gerçekten önemli olan gerçek şeyleri bul onlar bir insan sadece insanlar sevebilir de sevmeyebilir de bu önemli değil senin ne istediğin önemli
Şimdi ki nesil saçma sapan sözlerle şarkı adı altında toplanmış şeyleri dinlediği için bunları dinleyenlere derler gayet de hoş şarkılar eski kafalılık değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla listende benim de listemde olan birsürü şarkı var gayet de güzel şarkılar. Müzik zevkimiz benziyo
Güzel
Yooo kimisi hüzünlü müzik sever
Ruhi su dinleyebilirsin dinlendirir
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Herkesin kendine ait favorileri vardır. Benim listemde Tsm de var Arabesk Rap'te. Kimin ne dediğini umursamam.
Benlik şarkılar değil ama herkesin zevki farklı bacım
Herkes bana geri kafalı diyor
Ya baksınlar işine boş ver
Ortamın sana göre olmadığını anlamalısın sadece
Hangi ortamda olursam olayım herkes aynısını diyor
Gül geç o zaman onlar ne dinliyormuş
Bir ara müziğe küstüm
Canım kaç yaşındasın?
24.
Yani o ortam sanırım hayatında çok önem verdiğin ya da bu olmazsa olmaz dediğin bir şey olmalı ki bu yaşta bu şeyler için kaygılanıyorsun
Hayatta kimse senden önemli değil, kim ne demiş bu umrunda olmamalı 16 yaşında değilsin
Önem verdiğin şey eğer mecbur olduğun bişeyse de kendi hayatında gerçekten önemli olan gerçek şeyleri bul onlar bir insan sadece insanlar sevebilir de sevmeyebilir de bu önemli değil senin ne istediğin önemli
Ne istersen dinle kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim bende kime ne
Git onların telefonunda Kahtalı mıçe söylüyor 😂🤣
Eşim hep bana zevksiz diyor Kendi heyjan dinliyor
Yenilere atıl 🤌
Heijan güzeldir 🤌
Ne alaka ya güzel müzikler işte
Etrafımdaki insanlara göre saçma müzikler
İnsanlar birbirini eziklemeue bayılırlqr boş ver takılma
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Hayır gayet güzel şarkılar
Herkes bana eski kafalı diyor
Şimdi ki nesil saçma sapan sözlerle şarkı adı altında toplanmış şeyleri dinlediği için bunları dinleyenlere derler gayet de hoş şarkılar eski kafalılık değil
Orası öyle yeni nesil şarkılar bok gibi afedersin ama
Zevksizmissin cidden
Kime ne