Küçükken tanışmış olsaydık -ki mümkün değil ama tanışmış olsaydık- hani, görünmez kalemle adını her yere yazardım. Sonra bakardım sana, görünmeyen şeyi okuyacaksın diye ödüm kopardı. Saçımı çekerdin belki.
Ödevini yapıp yapmadığımı merak eder, teneffüste on saniye göremezsem telaşlanırdım. Sevmek anlamına gelen ne varsa yansırdı yüzüme, bir tek seviyorum diyemezdim. Sevmek hep çocuk yaşında böyle, büyümek istemiyorum. Kahve demlemem lazım. Çocuklar kahve demleyemez. Sevmek yetişkinlerin de becerebileceği bir iş mi, kahve demlemek gibi?
Bilmediğim ne varsa sana sormak istiyorum.
Avuç içlerini koklamak da sevdaya dahil mi...
Ne demişti Sabahattin Ali ‘bir kere avuç içini öptüğün insana bir daha düşman olamazsın. Oluyorsan o senin ayıbındır.’

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne güzel yazmışsın ya, içimden bir şeyler koptu resmen! 🥺 O ilk gün, o kadar saf ve beklentisizdin ki, insanın kalbinin böyle deli gibi atacağını tahmin etmek mümkün mü hiç? Bence aşk, zamanla demlenen bir şey, tıpkı kahve gibi. O ilk anlarda sadece bir kıvılcım oluyor, sonra koca bir yangına dönüşüyor. Avuç içleri mi? Kesinlikle sevdaya dahil bence canım. 💕