Aşk İlişkileri Buluşma öncesinde deli gibi yükselip, buluşur buluşmaz aşık olduğunuz biri oldu mu? Çikopit Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor sonra hayal kırıklığı mı yaşadınız Güncellemeler+1 yıl sonra=yoksa* Buluşma öncesinde deli gibi yükselip, buluşur buluşmaz aşık olduğunuz biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bilinmeyen563 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Kanka boşverin kızları ciddi diyorum kanka kalkıyor modernliği reddet erkekliği yücelt.180 boyum 95 kg balık etki erkeğim kızlar sadece dış görünüşe bakıyor 160 kızın bana kısa dediğini bile duydum. Onlar feminem avarel erkeklerden hoşlanıyor 0 6 Yorumla Muhammet43 +1 yıl 180 nasıl kısa olabilir ya dünyanın en uzun ülkesi Hollanda da dahi 180 orta boy sayılır Türkiye de nasıl kısa olsun Yorumla Muhammet43 +1 yıl Ya sen boyunu yanlış biliyorsun ya da boyu bahane etmiş Yorumla Bilinmeyen563 +1 yıl Yok boyumu 183 biliyodum 181miş Yorumla Muhammet43 +1 yıl Ayakabbı ile mi ayakkabısız mı Yorumla Bilinmeyen563 +1 yıl Ayakkabısız 181 Yorumla Muhammet43 +1 yıl Bir 181 in neresi kısa ülke boy ortalaması zaten 175 yani her 2 erkekten 1 inden uzunsun Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benimkilerin hepsinin sonu hüsrandı. Buluşunca bütün hevesim kaçıyordu hep 0 1 Yorumla sercandmr +1 yıl 😂😂😂 anladım seni Yorumla
Eksvayzetvi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hayatımda bir kez asik oldum o da ilk goruste ve bu senaryodaydi. Aylarca deli gibi aşk yasadik. Sonunu soylemek istemiyorum... 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynen böyle oldu. Hiç pişmanlık yaşamadım. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kesin çirkindir diyip çok yakışıklı çıkmıştı 0 0 Yorumla
Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hayır, olmadı. Tam tersi soğuduğum oldu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oldu ayy dedim 0 3 Yorumla Çikopit +1 yıl ayyy mı dedin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa telden daha yakisikli ve iyi biriydi kopekler vardi bnde cok seviyorum anlasioduk ama bitti o biraz sorumsuzdu Yorumla Çikopit +1 yıl Geçmiş olsun :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka boşverin kızları ciddi diyorum kanka kalkıyor modernliği reddet erkekliği yücelt.180 boyum 95 kg balık etki erkeğim kızlar sadece dış görünüşe bakıyor 160 kızın bana kısa dediğini bile duydum. Onlar feminem avarel erkeklerden hoşlanıyor
180 nasıl kısa olabilir ya dünyanın en uzun ülkesi Hollanda da dahi 180 orta boy sayılır Türkiye de nasıl kısa olsun
Ya sen boyunu yanlış biliyorsun ya da boyu bahane etmiş
Yok boyumu 183 biliyodum 181miş
Ayakabbı ile mi ayakkabısız mı
Ayakkabısız 181
Bir 181 in neresi kısa ülke boy ortalaması zaten 175 yani her 2 erkekten 1 inden uzunsun
Benimkilerin hepsinin sonu hüsrandı. Buluşunca bütün hevesim kaçıyordu hep
😂😂😂 anladım seni
Hayatımda bir kez asik oldum o da ilk goruste ve bu senaryodaydi. Aylarca deli gibi aşk yasadik. Sonunu soylemek istemiyorum...
Aynen böyle oldu. Hiç pişmanlık yaşamadım.
Kolay kolay asik olmam
Kesin çirkindir diyip çok yakışıklı çıkmıştı
Hayır, olmadı. Tam tersi soğuduğum oldu.
Olmuştur hatırlamıyorm
Hayır
Hayr olmadı
Oldu ayy dedim
ayyy mı dedin 😂😂
Yaa telden daha yakisikli ve iyi biriydi kopekler vardi bnde cok seviyorum anlasioduk ama bitti o biraz sorumsuzdu
Geçmiş olsun :)
Yaşadım