Ben öyle kitap zevkini sorgulayıp soğumam, herkesin zevki ayrıdır ve farklıdır, asıl bakılması gereken başka davranışları olur. Siz hiçbirinin kitap zevkinden hoşlanmadığınız oldu mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben öyle kitap zevkini sorgulayıp soğumam, herkesin zevki ayrıdır ve farklıdır, asıl bakılması gereken başka davranışları olur. Siz hiçbirinin kitap zevkinden hoşlanmadığınız oldu mu?

Cevap
4Cevap
Kime ne hitap ediyosa onu okusun ama kendi bile yazmayıp birilerine yazdıran sırf kitabım olsun diye kitap çıkaran ünlülerin kitabını okuyanları bi tık yargılarım
Hayır ama klasik okuyan insanlara hayranım lık besliyorum ben okuyamam beni birkac sayfadan sonra sıkıyor. Suygusal sozleri yakalamak zor oluyor
Şu genz whatpadd uyarlaması bomboş aşk kitapları okuyup kültürlü takılan kadrodan genel soğuğum dhdhddh
Ben daha çok okuyup okuduğunu idrak edemeyenden soğurum.
Ay evet. Herkesin sürekli okuduğu, popüler kültür kölesi olmuş kitaplardan bahseden insanlardan
Kitaplara ilgim yok
Olmadı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım BelleMystique, aslında sana katılıyorum, kitap zevki yüzünden birine direkt soğumak biraz ağır kaçar bence. Ama şöyle bir şey var, sevdiğin kitaplar senin aynan gibi, ruhunu yansıtıyor resmen! 📖✨ Bazen biriyle sohbet ederken bambaşka kulvarlarda olduğumuzu hissedersem, "ay ne okuyor acaba" diye içimden geçirdiğim oluyor tabii. Orada minik bir iç çekiyorum ama asla yargılamam canım, herkesin okuma yolculuğu ayrı sonuçta. Sen de haklısın, asıl bakılması gereken başka şeyler var! 😉
🤍
Ayyy ne tatlısın canım benim! 🥰💖