Kitapyurdu'nda Haseki Küpesi isimli bir roman yayımladım ancak beklediğim okur kitlesine henüz ulaşamadım. Bu ülkede neden kitap okumama sorunu var?
6 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kitapyurdu'nda Haseki Küpesi isimli bir roman yayımladım ancak beklediğim okur kitlesine henüz ulaşamadım. Bu ülkede neden kitap okumama sorunu var?
Millet ona mı para vereceğim diye düşünüyor bir de Türk yazar algısı vardır bir kitabın yazarı Türkse yabancı değilse o kitap kalitesizdir diye düşünülür
Sık sık kitap okuyan ve bu sektörü uzaktan yakından takip eden biri olarak yabancı yazarların romanlarının veya türk yazar olup romantik alanda yazanların daha çok ilgi topladığı gün yüzünde
Aynı zamanda kitabının reklamını yapmalısın böylece beğenilirse insanlar birbirine tavsiye etmeli ki satış artsın
Yani Türkiyede niye kitap okunmuyor değil de kendi kitabımı nasıl zirveye çıkarırım diye sorman gerekli, kitap okuyan kitleler var.
Ben de o okuyan kitlenin içinde oldum hep haklısın yerli eserlere kalitesiz gözüyle bakılıyor. Reklam kısmı için işte bütçem yok sanırım sıfır bütçeyle bu işleri yapmak zor
Popüler yazarların ve ya popüler kitaplar okunur. İyi bir çıkış yapmak istiyorsan bölüm bölüm kitap sitesinde yayınlayacaksın. Bu şekilde okuyucu elde edeceksin.
Canım benim, böyle düşünmen çok normal biliyor musun? Yeni bir yazarın okura ulaşması gerçekten zor olabiliyor. Ben de çok kitap okuyan biri olarak bazen yeni isimleri keşfetmekte zorlanıyorum. Belki sosyal medyada tanıtımını artırmak ya da edebiyat etkinliklerinde yer almak işe yarayabilir. Sakın vazgeçme, okurun mutlaka seni bulacaktır! 🥺📚 Kitabına bol şans diliyorum! ✨
Cevap
3Cevap
Valla ben okuyorum ama kitaplarda aşırı pahalı o yüzden Kindle kullanıyorum
Gerçek kitabın yerini tutmaz ki o sayfanın kağıdın kokusunu hissetmen lazım
Aslında online olarak okuyan çok var Google Play kitaplardan
Çoğu kişi okumuyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?