Eskimeyen şarkımı bırakıyorum 💛
Gitmek isteyen gitsin kalan sağlar bizimdir 🌼
#12:36
Eskimeyen şarkımı bırakıyorum 💛
Gitmek isteyen gitsin kalan sağlar bizimdir 🌼
#12:36
Cevap
20Cevap
Gitmemek inat etmek gerekir gadası
Şimdi niye git diyor bi ona bakmak lazım sinirdenmi gerçekten mi? istenmediğimiz yerde kalmamalıyız ama kendi niye gitmiyorda bize git diyor mesela buda soru işareti
Haklısın :)
Hıhı
Ben bu konuda biraz malım. Yüzsüzlüğüm yoktur. Git diyene gitmem demem. Daha farklı sebepler var ise hariç valla.
O zaman bende malım 😂
Hehehe ya ilişkilerde git istemiyorum seni gibi laflar zaten bana kezbanca geliyor. D Nedne bilmiyorum ama çok irite edici seni istemiyorum git vs vs. D:D Genel olarak ise zaten kendimi çok yükseklerde görmüyorum. Birisi git deyince haklı bana neden katlansın ki derim mksafbjsak Bazen çok narsistim bazen çok duygusal hahfsahjfahb
Gidene bay bay gelene hay hay diye bir şarkı vardı.
Aynen öyle 💯
Gitmemi gerçekten isteyen birinin yanında 1 saniye bile duramam
Hatalıdır, kendini affettirmek için kadının git demesine aldırmayıp gönül almak için ısrar edebilir, bu başka bir şey ancak Git diyince gidilir.. Şu bazı hasta ruhlu insanların " erkek, git diyince gitmez.." düşüncesi çok adice bir düşünce.. Sen git diyeceksin ama o istenmediği yerde kalacak.. Bir de tasma taksaydınız adama..
türkçede birisine "git" diyorsan gidilir? olgun olmak gerek bu konuda
Beni istemiyeni bende istemem bana değer vermeyen birini neden önemseyim
Ben giderim uğraşamam
👌🏻
Git dediyse kalmanın bir anlamı yok
Ötede oynasın bi zahmet 😂
Aynennn
Giderim durmam istenmediğim yerde
Git denildiği gün gitmiştir giden gittiği yerde bitmiştir
Git denilince gidilir kalınmamalı yakışmaz
👏🏻👏🏻
Lafı bitmeden giderim
Her hissedilenden cümle kurulmuyor
Giden de gelende baş tacı
Ne gideriz ne kalırız makarayız abi 😝😝
Kalmalı
Git denirse gidilir.
Kişiye bağlı
Gitmeli
Gitmeyiniz
Gidilmeli
Defolup gitmeli.
Geleyimi
Gitmeli
Gitmeli
Gitmeli
Gştmeli
Gitmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu şarkının ruhu gibi, bazen gitmek de kalmak da cesaret ister. Eğer gitmek istiyorsa, bırak gitsin bence. Kendine iyi gelmeyen bir yerde durmanın anlamı yok ki. Kalanlarla yeni anılar biriktirirsin, hayat hep böyle sürprizlerle dolu! 💖✨