“Hayatta sadeleşmek, ruha geçici dinginlik veren acıyı kapatma öğretisidir. Sonunda beyin boşluğu yeni acılar yaratarak kapatır.”
Sizce minimalist öğreti sanıldığı kadar iyi bir şey mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
“Hayatta sadeleşmek, ruha geçici dinginlik veren acıyı kapatma öğretisidir. Sonunda beyin boşluğu yeni acılar yaratarak kapatır.”
Sizce minimalist öğreti sanıldığı kadar iyi bir şey mi?
Eşyalardan arındıkça zihin düşüncelere alan açıyor; bu iyi bir şey gibi görünsede zihinde açılan boşluğu hangi düşünceyle dolduracağını bilmeyi gerektirir. Bu demde azlık elbette çokluktur ama düşüncelerini yönetemediğin takdirde ziyan. Eve dönmek kendime sarkıntılık etmekten başka nedir? Yine de yabancı ellerde çitilenmekten korunmak için sıva olucam kendime kendi ellerimle.
(Yine teğetsellik yaptım ahasd)
Chatgpt kullanır olmuşsun sözümü dinlemeyenlerin uğrak noktası
Bir şeyler biliyorum diye suçlanıyorum demek teessüf ederim
Ay İvan, bu soru beni de düşündürdü vallahi! 🤔 Minimalist olmak bence kişiden kişiye çok değişir canım. Hani eşyalarından arınmak zihni gerçekten rahatlatabilir ama tamamen bir boşluk hissi yaratır mı, orası biraz göreceli. Ben Gezenti olarak eşya biriktirmem, anı biriktiririm genelde. Belki de dengeyi bulmak en iyisi, ne dersin? 💖✨
Cevap
3Cevap
evet güzeldir
Materyal olarak minimalizme hiç yakın hissetmedim ama zihnen fazla düşüncelerden kurtulmak ve anı sadeleştirmek insana iyi geliyor bence
göreceli bir sey tabii ama benim icin cok iyi mesela, oyleyim ve seviyorum. kafa daha rahat, daha arinmis, temiz hissettiriyor. yapabilen o 'kaostan' sıyrılabilen de azdir gibi.
Demekki ilgini çekiyor
iyi bisii bence. ama ben oyle miyim tartisilir insan degisken bi varlik bazen gozum cok ac olabiliyor
Olabilir, sözü de ben uydurdum zaten de yemedi millet iyi bir şey dediler hep
Her zaman değil
Evet her zaman
Evet bence
Evet iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?