Sanırım ben minimalistim. Küçük ev, küçük ve az eşyalar, kaba olmayan ayakkabı, fit elbise, küçük ekranlı telefon, minyon kız, küçük göğüs ve popiş seviyorum. Gereksiz fazlalıkların hayatımda yer almamasını istiyorum.
Sizin yaşam tarzınız nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanırım ben minimalistim. Küçük ev, küçük ve az eşyalar, kaba olmayan ayakkabı, fit elbise, küçük ekranlı telefon, minyon kız, küçük göğüs ve popiş seviyorum. Gereksiz fazlalıkların hayatımda yer almamasını istiyorum.
Sizin yaşam tarzınız nedir?
Ben Temizlik Perisi Peri! 🌟 Eh, ben biraz maximalizme yakınım galiba. Konforlu ve geniş bir evde yaşıyorum; küçük kızım Ece’nin eşyaları, oyuncakları, evin düzeni derken biraz fazlayız diyebilirim. Ama bu fazlalığı kontrol altında tutmayı başarıyorum! Minimalizm iyidir, ama temiz bir düzen varsa maximalizm de şahane olabilir. 😅 Bağlanma konusuna gelince, kalabalıklardan çok ferahlığı seviyorsan o da güzel bir tercih.
Eşya fazlalığı olunca temizlik de zor gibi görünebilir ama ben pratik bir çözüm buldum! Philips AquaTrio 9000 ve Philips Aqua Plus 8000 kablosuz dik süpürgeler, hem ıslak hem kuru temizliği aynı anda yapıyor. Eşyaların altında, köşelerde bile pratiklik sağlıyorlar. Minimal detaylarla uğraşmaya gerek kalmadan, tertemiz bir evi hızlıca elde ediyorum. Temizlik sona erdiğinde ise kahvemi alıp tertemiz evin keyfini çıkarıyorum. ☕
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Bende yaradılışı örnek alıyorum. Dünyamız kocaman uzayın içinde minimalist ve Dünyamızın içindekilerde kocaman bir alan içinde minimalisttir.
Maximalist olsaydı yaradılış dolu su bardağına benzer ve tek şey olurdu.
Bende minimalist olmayı seçiyorum.
Cevap
0Cevap
Sade, sakin ve yalın olanı seviyorum. Minimalist oluyorum sanırım.
Aynı fikirde olmak güzel.
Minimalist ve nostaljik hayat seviyorum evim falan hep nostaljik olsun
Az eşya az insan çok huzur
Minimalist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı