Kadınlar diyecek olan varsa cevabım şu; kadın şair sayısı yok denecek kadar azdır.
22 sa
Cevap
6Cevap
karaktere göre,
Aslında erkekler duygularını kadınlara göre daha fazla geri planda tutabildikleri için genelde istenildiğinde daha romantik olabiliyorlar (o duyguyu herkese veya her yerde hissetmiyorlar sanırım) kadınlar daha duygusal ama erkekler daha romantik kısaca bence 😌
kadınlar romantik degil ya bence hic jest veya sürpriz yapan kadin gormedim hep kendilerine yapilsin istiyorlar bu da onları romantik yapmaz, erkekleri de genellemeye almak istemem ama bazıları asiri romantik, bazilari degil.
Kadın şairin az olmasının nedeni geçmişte kadınların eğitim hakkının bile olmayıp evlere kapatılması kanka
Günümüzde de pek kadın şair yok. Standupçı kadın da pek yok, olanları görüyoruz mimik dinlendirme şovu 😄
güzel bahane
Günümüzde erkek şair bile yok kanka. Yazarlık alanında günümüzde kadınlar daha önde. Kadın standup'çular sana komik gelmeye bilir ama bana geliyor. Sen kadın düşmanısın diye komik gelmiyordur
@donsuzkralll yakın geçmişte (annen ve nenelerin dahil) eğitimden men edilip köle gibi çalıştırılması sana bahane gibi geliyorsa kendi anasına bile saygısı olmayan birisisindir ve böyle birine kimse saygı duymaz
nerde çalıştırılıyodu ya abarttın sanki patladım güldürme lütfn biz kadınlar neden bu kadar masumuz🥹 İNŞADDA ÇALIŞDIRDILAR BİSİ TAŞ TAŞIDIK KİLOLARCA YAW🥹 ÖWŞXĞWŞDMEXŞWZLEÖCŞWĞZÖEMF
Kadın standupçıların bana komik gelmemesi beni kadın düşmanı mı yapıyor KANKA?
@donsuzkralll hiçbir özgürlüğün olmadan erkekler tarafından domine edilen bir ortamda sabahtan akşama kadar hem çocuk bakıp hem de kocandan laf işitip, dayak yiyip üstüne eşşek gibi ev işi yapan kadınların işi mi kolay? 10 yaşında evlendirilen babaannen mutlu muydu çocuk yaşta evlendirildiği için? Sen anlamazsın küçük yaşta özgürlüğü kaybetmeyi.
Sorunun alt metni kadın düşmanı propogandası gibi.
@donsuzkralll ve senin için taş taşımak özgürlüğünü kaybetmekten zorsa, kişiliğin yoktur.
Kadınların 1970lerden beri her konuda özgürlükleri var erkek yazarlar milattan önceden gelmiyo çok saçma bahane bu arada olmuyo sal neyse şaka bi yana iqsuz gibi cinsiyet kavgası yapacağına "herkesin beyni var herkes yazar olabilir elbet kadın yazarlarda olacaktır" demeni beklerdim..
@donsuzkralll 1970den beri mi? Güldürme. Hala bile milyarlarca kadın erkek hegemonyası altında. Şanslı azınlık dışında hiçbir kadın tam olarak özgür değil. Ve erkek yazarlar milattan önceden başlıyor.
harbici ya gülmek zorundayız sanki komik değil kardeşim değil bitti sabır selamet yaw
Yok ya yanlış anlaşılmış. Yorumunu sileyim mi tartışma uzamasın diğer insanlarla?
Hayır sabaha kadar tartışırım herkesinde payını veririm kanka
Tamam nasıl istersen. Kanka demene gerek yok sana yürümeyeceğim söz 😅
Yürüyebilirsin kanka umrumda bile değil
günümüzde erkek hegemonyası altında dediklerin cahiliyet döneminden kalan yaşlı insanlar normalde eşitlik var günümüzde ama off ya taam yenildim dicek bişi yok artık enseme tokadı indirdin abla niye benim ağzımın payını verdin abla abla enseme niye tokad attın
günümüzde erkek hegemonyası altında dediklerin cahiliyet döneminden kalan yaşlı insanlar normalde eşitlik var günümüzde ama off ya taam yenildim dicek bişi yok artık enseme tokadı indirdin abla niye benim ağzımın payını verdin abla abla enseme niye tokad attın valla fena halde yenildim dicek hiç bişi kalmadı
Kadınların aynı dönemde yaşayan erkek kadar imkanı veya özgürlüğü var mıydı?
Kadınlar daha duygusal daha romantik düşünce yapısı olarak.
Kadınlar daha romantik
Peki kadın şair neden çok az?
@Unrealbaddie cevabını vermiş
erkeğe romantik demek biraz küfür gibi sanki :)
Şaraplar ve kadınlar
Erkekler daha romantik ama sadık kalamıyorsunuz işte
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, romantizm öyle sadece şiirle ölçülmez ki! 🎭💖 Bence hem erkekler hem de kadınlar kendi tarzlarında süper romantik olabilirler. Belki biz kızlar daha minik detaylarda, erkekler daha büyük jestlerde gösteriyor olabilir. Herkesin romantiklik tanımı ve ifade ediş biçimi farklıdır, önemli olan o kalpten gelen samimiyet değil mi? Şairlik konusu da bambaşka bir dünya bence. 📚✨