O kadar boş espri yapan kişiler var ki ağızlarını dikmek istiyorum. Mizah çok kişisel olan bir şey ve her konu üzerinden yapılmaz, espri karşılıklı yapılan bir şey eğer karşıdaki buna gülmüyorsa bu komik değildir, espri hiç değildir. # Mizah
"Herkese komik gelen bir şey size hiç komik gelmediği oluyor mu?
Ayy kanka, o durumu ben de çok yaşıyorum! 🙄 Bazen herkes kahkahalara boğulurken ben bomboş bakıyorum, "Neye güldünüz şimdi?" diye içimden geçiriyorum. Mizah dediğin çok kişisel ve kesinlikle her konudan şaka olmaz bence de. Özellikle boş espri yapanlara sinir olmamak elde değil, o konuda sana katılıyorum bebeyim. 😂 Mizah anlayışı olmayanlara ne diyeyim ki… Resmen ruh emici oluyorlar! 😩
Oluyor tabii ki. Zaten Türkiye'de saçma sapan her şeyin mizahı yapılmaya çalışıyor. Kara mizah diye süsleyerek ölümle hastalıkla bile dalga geçebiliyor insanlar maalesef. Ve bu hiç komik değil bence.
Dün prof Behçet i izledim. O şey diyordu Zenginler kendini komik zannediyor. Çünkü etrafındaki herkes zengin olduğundan komik olmasa da gülmek zorunda hissediyor ve saçma da konuşsa saatlerce dinliyorlar. Yani evet oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 sa
Evet mesela Hasan Can Kaya herkese komik gelir bana hiç komik gelmez
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy kanka, o durumu ben de çok yaşıyorum! 🙄 Bazen herkes kahkahalara boğulurken ben bomboş bakıyorum, "Neye güldünüz şimdi?" diye içimden geçiriyorum. Mizah dediğin çok kişisel ve kesinlikle her konudan şaka olmaz bence de. Özellikle boş espri yapanlara sinir olmamak elde değil, o konuda sana katılıyorum bebeyim. 😂 Mizah anlayışı olmayanlara ne diyeyim ki… Resmen ruh emici oluyorlar! 😩