Arkadaş, aile, iş, okul ortamı herhangi bir yerde herkesin belki gülmekten kırıldığı bir duruma ya da sohbete senin hiç gülemediğin belki de komik bulmadığın zamanlar oluyor mu?

Arkadaş, aile, iş, okul ortamı herhangi bir yerde herkesin belki gülmekten kırıldığı bir duruma ya da sohbete senin hiç gülemediğin belki de komik bulmadığın zamanlar oluyor mu?

Dedem yapardı onu, gülme sesinin yükseldiği anlarda o dik dik bakardı. Gülesin gelmez artık, herkesin içine kaçar o saatten sonra. Herkes gülüyorsa ben hayli hayli gülerim, komik şeylere.
Dedeler demek öyle genelde benim dedemde öyleydi:)
Bir Hulusi Kentmen mizaçları oluyor😄
Bizim jenerasyon bakışlarla terbiye edildi, öyle bir adamdı.
Kesinlikle oluyor özellikle sağlık sorunu olan bir kisinin ya da fiziksel görünümü ile espiriler yapılması alay edici hareket ve davranışlarda bulunulması asla güleceğim bir konu değildir ve bu tarz konuların espiriye alinmasina da çok kızarım
Evet buna bende çok hassasım. Özellikle fiziksel özellikler👍🏻🌸
Kesinlikle öyle 👍 gülünücek şey var gülünmeyecek şey var bu konularda biraz duyarlı ve hassas olmamız gerekiyor senin güldüğün alay ettiğin bir durum belkide karşındaki insanın göz yaşı dökmesine ya da depresyona girmesine sebeb olsbilir buda insanlığa yakışmaz b
Tabiki ben bu durumlardan ağlayan ve bunu günlerce kendine dert eden insanlara şahit oldum cok haklısın💜
Evett gülüm bende şahit olduğum için biliyorum ve insanın vicdani sızlıyor
Evet kuzum çok doğru dediklerin🌸🌸
Şöyle bir örnek vereyim dayımın gelini 10 yıldır evli bir çok tedavi yöntemleri denemesine rağmen çocukları olmuyor , bir gün diğer yengem ona misagirlige gidiyor hal hatır sorduktan sonra hani daha çocuk mocuk yokmu diyor oda şu an yok diyince buda bir çocuk yapmayı beceremiyorsunuz boşuna paralari bari yeneyin hastane köşelerinde sende git yegenlerini sev bari diyip alaycı bir tavırla kahkaha atıyor , kızın bu okadar zoruna gitmiski çok ağlamış kafasına takmış hasta olmuş üzüntüden bize anlatırken bile ağlayarak bunu anlatmisti sanki benim elimde olan bir şey ben istemem mi çocuğum olsun uğraşıyorum. tedavi için işte napabilirim ki diye ve çok üzülmüştüm o an durumuna rabbim hiç kimseyi bir insanın acısıyla alay edecek kadar vicdansız yapmasın çok zor bir durum
İşte laf bilmezlik😑
Aynen öyle gülüm 👍😌😌
Mesela talk show programına hiç gülmüyorum
Evet bende gülmem kolay kolay onlara.
Tolga çevik'in programı mesela bana hiç komik gelmiyor
Evet aklın yolu bir cidden banada asla komik gelmez.
Teşekkür ederim
Rica ederim🌼
Oluyor vallahi ya bazen diyorum ki bunlar neden bu kadar çok gülüyor buna 😅 bende ayıp olmasın tebessüm ediyorum 😬😂
😂😂😂
Cevap
18Cevap
Recep ivedik, Leyla ile mecnun, Avrupa yakası direkt dizi ve filmlerden gideyim dedim. Diğerleri çok spesifik örnek olurdu
Recep ivedik asla gülmem tam tersine midem bulanıyor o kaba hareketlerden😑
Bazen mesela herkese komik gelen bir video veya film sahnesi bana hiç komik gelmiyor. Bazı mizah seviyeleri çok düşük inemiyorum sjfsds
Çok saçma şeylere gülüyorlar. Sorsan herkeste mutsuz😀
Evet oluyor tabi ki de olmaz mı hiç. ben sağlık konularına mesela gülmem. ya da ölüm şakalarına da gülmem.. veya hayvanlara yapılan şakalara da asla gülmüyorum. çünkü bir kişiye şaka yapacaksan bu iki tarafında hoşuna gitmesi lazım.
Oluyor ya. Özelikle çok konuşan birileri espri yaptığı zaman gülesim gelmiyor. Saçma şeyler konuşuyor çünkü.
Saçma şeylere gülüyor genelde.😀
Saçma konuşuyor işte 🤣
Bu ne ya oluyor insan🤣🤣
Ahaha aynen. Günlük başımdalar. Konuşmuyorum gülmüyorum hala devam ediyor 😄
Bende de var öyle birileriki aman neyseki sıcak havada soğuk espri çekiliyor o da birsey:D
Beyin yoruyor 😄
Evet çok oluyor, yalandan gülmeyi de beceremiyorum😅
Ahahah bende neye güldünüz ki bakışlarıyla çevremi süzüyorum😂
Ohoo çok oluyor, çok nadir gülen bir insanım. Eğer gülenler ile samimiyisem gülmediğimi saklamam. O kişilerle samimi değilsem yalancıktan tebessüm edebilirim.
Bazen fark etmesekte nezaketen olabiliyor bu😀
Evet, öyle de oluyor. Özellikle üst kişilere karşı yalancıktan tebessüm edebiliyorum. Yalancıktan gülemiyorum ama, o kadar rol yapamıyorum :)
Ve sevilmeyen insanlarla aynı masada olmak yemek yemek iş hayatında daha çok🤫🙃
Maalesef, katlanmayı öğrenmek lazım :d
Oldu. Mizah anlayışım değişiklik gösteriyor. Üstelik bir insanın neye güldüğünden zekasını, nasıl güldüğünden de edebini anlarız.
Son cümlen o kadar haklı ki♥️
Alıntı aslında ama bu şekilde olmayabilir doğrusunu unutmuş olabilirim 😶🌫️gvjhbvg
Ahahah doğrusu bu olsun ben sevdim sözü🤣🌸
Teşekkür ederiim 🐣 böyle kalsın madem
Evet ben tamamım🍫💜💜
Oluyor tabii ki yani herkese komik gelen bana komik gelmiyor
oldu ama yalancıktan gülüyorum sonrada direk ciddilesiyorum jsjkhks
🤣🤣👍🏻
Evet çok oluyor bazen gülüyorlar diye sinir dahi olurum 😂😂
Ahahah bende😂😂
Benim güldüğüme gulmedikleri zaman aynı şekil oluyorum 😂
Şu hasancan denen adama gülemiyom ben bebişim diyip duruyo
Evet hiç komik değil o bencede bir de şu vardı
https://youtu.be/_x_oF2QmaXU?si=gj8aPoclyb7irLyg
youtube.com/shorts/7NH1g5-RsAA?si=QuGnO_nSY_8uNd7k buda erkek versiyonu 😂😂😂
Bu adamın donuk hallerine nasıl gülüyorlar anlam veremiyorum:D
Anlam veremediğime güldüm şu an😂😂
Ağlatacak durum yok sükür umarım sende de yoktur💁🏻♀️☺️
He tamam🤣🤣👍🏻
Elbette oluyor bazen de muş gibi güldüğümde oluyor 😏
Tip tip bakıyorlar niye gülmedin diye bi de🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Evet o daha fena bir durum daha da muş gibi yapmaya başlıyorsun😄
👍🏻😂😂
Evet oluyor çoğunlukla
Benimde:D
Ama miş gibi yapamıyorum ne alaka diyorum ya da buna mı gülüyorlar oluyor iç sesim😄
Hahaha evet ya somurtkan bi şekilde gülüşmelerini bekliyorum bir de 😃
Ahahah ya aynen bende🤣🤣
Bu yorumlarımız bile onların dediklerinden
daha komiktir kesin🤣
Evet büyük ihtimal 😄
Televizyondaki yarışmalarda insanlar güldükçe beni daha çok ciddiyet sarıyor. İnsanlar o yarışmalarda ne buluyor anlamak mümkün değil gerçekten..
Evet. Espri konusunda bile seçiciyim sanırım.
👍🏻🥂🌸
Oluyor ve gülüyormuş gibi yapmıyorum
Tebrikler👍🏻🥂
Caddede düşenlere meselâ...
Evet gülünmemeli de. Hayati risk taşıyan durumlar anlık.
Evet saçma dalgaya almaları👍🏻
👌🏻🥂🥂
Oluyor.. kolay kolay gülmüyorum zaten..
Oluyor ya 😃
Boş laflara asla gülmem
Evet oluyor ya
Evet oluyor. Espri anlayışımız uyuşmayabiliyor.
Evet çoğunlukla.
Mutlaka bir yerlerde oluyor uzak dursakta😀
Oluyur olmaz mı?
Elbette oluyor.
Evet oluyor
Bazen oluyor.
çok bakıyorum
Evet
nadir de olsa evet
oluyor
Oluyo
Oluyor