Eskiden teknoloji yok, TV yok, PC yok, mecbur para verip tiyatro sinemaya gidiyorsun ya da para verip kitap alıyordun ama şimdi böyle bir şeye ihtiyaç yokken insanlar neden eski çağ alışkanlıklarını sürdürüyor
7 gü
Eskiden teknoloji yok, TV yok, PC yok, mecbur para verip tiyatro sinemaya gidiyorsun ya da para verip kitap alıyordun ama şimdi böyle bir şeye ihtiyaç yokken insanlar neden eski çağ alışkanlıklarını sürdürüyor
Şimdi düşünelim
TV Showları vs interaktif olmaya çalışıyor seyirci katılımı derdi var. VR gözlükleri ile sinema keyfi derdi var. Bir ara 3 boyutlu vs olayları da oldu
Bunlar teknoloji kullanarak tiyatronun insan etkisini yaratma. insan manyetik alanı olan bir canlı. O alanlar birbirini etkiler. O zaman Spor müsabakaları da olmasın PS oyna. Ama stadyumda maç başka. Neden? Çünkü birlik olma sosyal olma insan olma demek
Tiyatronun özellikleri vardır. O anda insanı olduğu yerden çıkarır, düşünmeye ve hissetmeye sevk eder
Müjdat Gezen ustamız tiyatro için der ki
İnsanı insana insanca ve insanla anlatma sanatı
Düşün yeniden gel
Canım benim, tiyatro ve sinema asla çağın gerisinde kalmaz ki! 🤩 O kocaman perdede filmlerin büyüsüne kapılmak, canlı tiyatro performansındaki o enerji bambaşka bir deneyim. Kitap okumak desen, seni alıp bambaşka diyarlara götürüyor. Bunlar sadece birer eğlence değil, bence bir yaşam tarzı kızlar. Teknoloji var diye bu eşsiz anları bırakmak olur mu hiç! 🎬📚✨
Cevap
3Cevap
kalmadı.
Sosyalleşmek için gidiliyo zaten izlemek için değil
Enayilerin paralarını cukkalıyorlar böyle sosyelleşecem diye 1000 mil oluyor valla sosyalleşmek yerine aç karınlarını doyursalar daha iyi olucak:D
Enayiler 500 lük olur ben olmam
Npc
Npcler böyle boş etkinliklerde mana arar çünkü onların ruhu yok dolayısı ile gerçekten bir zevk anlayışları da yok dayatılanı yapma var tıpkı chatgpt gibi
Ben YouTube hdfilm cehennemi netflix zartzurt eğleniyorum tiyatro ve sinema bunlardan daha az konforlu kalkacak yol gidicen sonra para vericen sonra o yolu geri gelicen Npc işi tamamen
Sinemaya vs gitmedim değil gittim ama zevk aldımı almadım o paraya karnımı doyururum
Sevgili işini bıraktık o da npc işi
Gerçek insanlar lucifer michaelson gibi ayı yarıyor Boşboş işlerle uğraşmıyor
Adam hayatı yaşıyor Npc gibi dayatılanı zapmıyor
Ben lucifere para vermiyorum para veren npcler olabilir beni ilgilendirmez ben matrixi yıkmasını rol model alıyorum matrix dayatmalarını yıkıyor
Sanat öyle bişi değil kral
Sanat aç insanların para kazanmak için yaptığı bişey abartmamak lazım
Niye
Npcleri böyle kandırıyorlar işte
Maalesef evet
sen kaldin onlar degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?