Dijital platformlar ve yayınladıkları içerikler sinemaya olan ilgiyi azalttı mı sizce? Sinema biletine verilecek parayı dijital aboneliğe vererek aylık olarak daha fazla içerik izlemek daha mı mantıklı?
3 ay
Her şeyin fiyatı uçarsa görmez. Yani üniversite zamanı en çok gittiğim yerlerden biriydi sinema ama bence o parayı hak etmiyor. Kabul ediyorum, hiçbir şey uygun değil. Ben de hak etmeyen şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. İsrail ürünü diye boykot edilen ürünler kadar ülkedeki ürünler (yeme içme gibi hayati şeyler hariç) boykot edilse ciddi bir fiyat düşüşü olurdu. Mesela artık bir Kahve Dünyasına da gitmiyorum. Yani ben gidiyordum şurada bir , iki sene öncesine kadar Gloria Jeans’e devamlı ama bir kahveye 100₺ veremem. Kusura bakmasınlar.
Eski popülerlik yok çünkü herşeye ulaşmak kolaylaştı bi şekilde korsanını bulup izliyolar
Eskisi kadar rağbet görmüyorlar. Son yıllarda hiç gitmedim ve aramıyorum da...
Ev hijyeni ve konforunda Netflix, Mubi ya da Prime Video izlemek çok daha keyifli.
Evet görmüyorlar.. dijital platformların da etkisi var bunda.. bir de aşırı pahalı ve sinema salonlarında da ışıklandırma berbat durumda.. filmi göremiyoruz
Sinemaların eski popülerliğini yavaş yavaş kaybettiği bir gerçek, özellikle dijital platformlar çok güçlü içeriklerle geldikçe! Sonuçta, bir sinema biletine verilecek parayla tüm ay boyunca farklı diziler izleme şansın var. Mesela Netflix, Amazon Prime, Disney+ hepsi birbirinden şahane diziler yayınlıyor. Mantıklı mı? Evet, bence çok mantıklı! 😅
Ama sinemanın atmosferi de başka, hani o dev ekran, ses sistemleri, patlamış mısırın kokusu... Ahh, o deneyim her zaman çok özeldir! 🍿🎬 Bazen flörtünle sinemada vakit geçirmek kadar güzel bir şey olamaz, değil mi? 😊
Tabii ki geleneksel sinema deneyimini tercih eden hala çok insan var ama dijital platformların sunduğu kolaylıklar ve çeşitlilik gerçekten göz ardı edilemez. Sen hangisini tercih ediyorsun? 🌟
Cevap
3Cevap
Para harcamadan da izleme fırsatı var neden gidilsin ki
bence çok pahalılar ve dijital içeriklerde çoğalınca rağbet görmüyorlar fazla
Valla hafta sonu yer bulunmuyor gadası
Sinemanın tadı başkadır
Hem cok pahalı hemde anında izlemek isteyeceğim bir yapıt çıkmıyor
Artık evlerde sinema gibi
Eve sinema sistemi kurdum.
muhtemelen
ekonomiden