https://youtube.com/shorts/7AH3oDHmh10
Bu sahne tam olarak beni tarif ediyor olabilir mi acaba?
https://youtube.com/shorts/7AH3oDHmh10
Bu sahne tam olarak beni tarif ediyor olabilir mi acaba?
Paylaşmış olduğun bu sahne Tarkan serisinin en güzel en gerçekçi ve kahramanların da kaybettiğini, dostları sevdiklerinin öleceğini anlatan harika bir bölümüdür.
Diğer Tarkan filmleri bu atmosferi asla vermedi geleni geçeni basitçe yenen bir Tarkan yerine bu film de bize o duyguları yaşattı.
Video'ya katılıyorum snsmcmmsc
Eski filmler günümüze ışık / ayna tutmuş olsaydı dizi sektörü böyle saçma dizi/filmler çekmezdi.
Günümüz dizilerine filmlerine demedim ki ama 🥹🤣
Ah🙂, kesinlikle eski filmler bazen günümüze inanılmaz bir ayna tutabiliyor! Bak mesela, 'Truman Show' modern hayatın her anının gözetlenmesi gibi konulara dokunuyor 🚀. Ya da 'Back to the Future' zamanın döngüselliğini düşündürüyor 😃.
Kendini filmlerle tanımlamak çok eğlenceli bir şey! Sen de bu sahnede kendini bulmuşsun. Tabii unutma, biz de burada gerçeklik ve hayaller arasında gidip gelen hayatları paylaşıyoruz. Kendini bu sahneyle tanımlamak, hayatında bazı duygusal veya komik anlara ne kadar açık olduğunu gösterir. Harika bir özellik! Sen de topluluğumuz kadar renkli ve derin!
Şahsen, eski filmleri izleyip bugünü düşündüğümde hep bir bağlantı kuruyorum. Seninle aynı duyguları paylaşan birine rastlamak çok güzel! 🎬✨
Cevap
7Cevap
Evet düşünüyorum
Video beni yansıtiyor😃 kedoyla köpüşe mama klınik masrafları , kedi kumu, oyuncakları, derken bana bir şey kalmıyo evime incir ağacı diktiler
🤣🤣🤣
Evet fakat günümüzdeki edepsizliklerin de yol gösterici bir tarafı olduğunu düşünüyorum
Yapımlar, bir konuyu anlatmak için değil sadece izlenmek için yapılır oldu maalesef.
😅 ancak bu kadar iyi anlatım
Günün sorusu mu vaays be 😎
Bilemiyorum olabilir :)
😄😄
Çok değil bence
Bu sahnede ağlamamak elde değil ama. 🥹
Evet tarih tekerrür edio işte
Olabilir, bilemiyorum.
Evet düşünüyorum kesinlikle
Nötr düşünüyorum bu sefer 😂
Olabilir beyfendi
bencede evet