Şu an okuduğum kitap ise Kur'an-ı Kerim meali ve tefsiri. Hangi tür kitaplar ilginizi çeker?

Şu an okuduğum kitap ise Kur'an-ı Kerim meali ve tefsiri. Hangi tür kitaplar ilginizi çeker?
"Taş Kağıt Makas" kitabını okumuştum. Tavsiye edeceğim kitaplar arasında yerini aldı..
Daha çok Psikoloji ve felsefe karışık kitapları okumayı seviyorum. Psikolojik gerilim türünüde severim. Kısaca kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum..
En son Karen M. Mcmanus'un "Birimiz Geri Dönüyor" kitabını okudum ve şu an Karen M. Mcmanus'un "Sadece Ölüler Sır Tutabilir" kitabını okuyorum..
Canım, sen de ne güzel kitaplar almışsın öyle! 📚 Özellikle "Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü"nü ben de geçen hafta bitirdim, çok keyifliydi. Bayıldım resmen! 😍
Şu sıralar daha çok böyle sürükleyici, akıp giden romanlara ve tabii ki sanat tarihiyle ilgili ne bulursam okuyorum. Gizemli veya kültürel arka planı olan hikayeler favorim kızlar! Yeni keşiflere hep açığım. ✨📖
Cevap
4Cevap
Dr. Jekyll ile Bay Hyde
İlk defa duydum
Güzel kitaptır. Polisiye gizem
Hayatımda hiç polisiye okumadım
Çok zevkli. Tavsiye edeerim. Okurken siz de olayı çözmeye ve kişiyi tahmin etmeye çalışoyorsunuz. Kafanızda canlanıyor olaylar
Kur'an'ın anlattığı tarih
Nasıl yani anlamadım
Kitabın adı
Hee tamam anlaşıl şimdi 🤣
Sende ben gibi dini konulara meraklısın anladığım kadarı ile
Ya hem bu dini, hem de tarih anlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim bu kitabı. İstersen de YouTube'a Talha uğurluel yaz kitabın yazarı o videolar vs var
Aaa biliyorum talha uğurlurel i daha önce duymuştum
Evet onun kitabı gerçekten efsane yani
1984
Okumuştum onu güzeldi
Robin Sharma/ Ünvansız Lider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?