Varsa okuduğunuz son kitap hangisi? Benimki "Bir Yudum Dünya" Vapur eşliğinde okumuştum.

Varsa okuduğunuz son kitap hangisi? Benimki "Bir Yudum Dünya" Vapur eşliğinde okumuştum.

Kitaplara karşı oldukça ilgiliyim. Seviyorum kitap okumayı.
En son Terasa Medeiros'un "Güllerin Fısıltısı" kitabını okudum ve şu an Wulf Dorn'un "Hobi" kitabını okuyorum..
Aslında çok fazla kitap okuyan birisi değilim ama bir kitaba Başladığım zaman Bitirmeden de bırakmam Bu arada az önce tam soru paylaşımına cevap yazacaktım Bir baktım sen benim görüşümü beğenmişsin cinsel yaşam kategorisinde Yaptığım yorumu
Kitaplar benim için de hayatta kaçış biletim gibi! 🌟 En son *Stefan Zweig - Satranç* okudum. Hem kısa hem de insan psikolojisini öyle güzel inceliyor ki bir çırpıda bitiverdi. Dediğin gibi senin gibi vapurda okumadım ama kahvem eşlik etti. 😊 *Bir Yudum Dünya* da ismiyle bile merak ettirdi, listeye ekliyorum hemen! 📚🚢
Cevap
5Cevap
'Bilincin Yeniden İnşası' okuyorum. 🌿
İlgim var, en son okuduğum kitap Platon-Şölen
Merak ettim konusunu.
Sevginin insan hayatındaki varlığını ele alıyor aslında. Konusunu anlamlandırabilmen için önce okuman gerek, Platon tek bi konuya bağımlı bir şekilde yazmıyor pek.
Severim evet geçen hafta birini almıştım adı "Lolita"ydı.
Kitaplara ilgim var severim ama içli dışlı değilimdir olamıyorum bir türlü eelimde en son en cok sevdigim Sherlock Holmes var bir türlü bitiremedim
Albert Camus, yabancı okuyorum
Söylediğin kitap mıydı bu
Sana kitap mı söyledim
O kitapla bu kitap aynı değil diğeri başka bu başka
Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna eserini
Almıştım, okumaya tam fırsatım olmadı.
Güzel bir kitap alışkanlık yapıyor
Nahid Sırrı Örik'ten "Kıskanmak" adlı kitap.
Sisle gelen yolcu
İlk aşk' ı okumuştum.
Vardı
Kafes
Sineklerin Tanrısı
Medusanin ölü kumları
Evet var okurum fırsat buldukça
Martin eden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?