Ben şecerken bu kitap bana ne katar ben bu kitaptan ne alabilirim ne öğrenebilirim ön söz arka kapak yazısına bakarım bir kitabi almadan güzelce araştırırım alıntılar varsa bakarım yazarın cümle yapısı içine cekıyomu yoksa cokmu abartı sıradanmı rast gele bir sayfanı acar okurum genelde kitabından almayı tercih ederim ama bulamazsam İnternetten alırım
Daha çok Psikoloji ve felsefe karışık kitapları okumayı seviyorum. Psikolojik gerilim türünüde severim. Kısaca kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum..
En son Karen Cleveland'ın "Kimse Sana İnanmaz" kitabını okudum ve şu an Terasa Medeiros'un "Bazıları Hırçın Sever" kitabını okuyorum..
Aşk ve kişisel gelişim kitapları hariç her türü severim. Ama en sevdiğim polisiye kitaplardır. Psikolojik kitapları da çok severim. En son Bir idam mahkumunun son günü adlı kitabı okudum.
Genelde kitaplığımda her kitaba yer veriyorum gadası şu an elimde Hamlet var onu bitirip gözlerimi kapatıp okumak için aldığım kitaplar arasından birini seçeceğim
Kişisel gelişim seviyorsan çok iyi gidiyorsun kız, fotodaki sayfa da baya tokatlıyormuş 💅🏻📖 Ben daha çok roman ve deneme seviyorum, arada sanat tarihi kitaplarına gömülüyorum, meslek icabı 😂
Şu an Elif Şafak – Aşk’ı tekrar okuyorum, bir yandan da Murakami’den “Sahilde Kafka”ya başladım. Senin tarzına yakın olarak “İnsan Neyle Yaşar?” ve “Duygusal Zeka”yı da öneririm, tam çay-kahve eşliklik kitaplar ☕🎶
Edebiyat, roman ve hikayeli tür kitapları okumayı seviyorum. şu an aktif olarak Hikmetleriyle Mesnevi de Geçen Hikayeler adlı kitabı okuyorum. Okuyun, okutturun. : )