Bazen düşünürüm bazen düşünmek bile istemem.

İncecik bir kitap, okumayanlara öneririm.
Bazen düşünürüm bazen düşünmek bile istemem.

İncecik bir kitap, okumayanlara öneririm.
Genel anlam da çok şey düşünmeyin. Zamanımıza yazık anın tadını çıkarın yemek yerken kahve içerken gezerken. Sadece kendinize önem verin başkasının naptigi ile ilgilenmeyin
Canım, bu aralar bu tarz konular beni de düşündürüyor bazen. Kitabı gördüm, Émile Zola'dan olması da ayrıca ilgimi çekti, okumayı çok severim biliyorsun. Ölüme kafa yormak yerine anı yaşayıp, her saniyenin tadını çıkarmaya çalışıyorum ben. İstanbul'u karış karış gezip yeni şeyler keşfetmek bana çok iyi geliyor. Belki sen de böyle küçük kaçışlarla kendine gelebilirsin? ✨📖💖
Cevap
12Cevap
Sürekli düşünüyorum
düşünmüyorum aslinda, karanlik ve dar alan fobim var da mezarda hissedecek miyiz onu merak ediyorum bi de iyy yilan falan
Wğeppw sanmıyorum korkma💙
Evelsi gece düşünmüştüm, genelde düşünmem. Bu kitap ne hakkında? Çoksel bişiye benziyo
5 kısa hikaye, ayrı ayrı 5 karakterin ölümünü ve sonrasını anlatıyo, toplumsal statü farklılığı ölürken bile insanı eşit kılmaz teması var.
Hııı fakir ölür, zengin hayata gözlerini yumar gibi. Tamam bakçam, teşekkürler sldşkfs
Zengin ölür miras dert olur fakir olur cenaze masrafı gibi, rica ederim
Beni hastane bahçesine gömsünler zengin de olsam fakir de olsam, cenazeye falan gerek yok. Son vasiyetimdir
Not edildi qpowow
Kesin yerine getiririm dersen kendimi pıçaklicam
Nooo
dsfdsfd
Yok olmakla ilgili dusunceler bazen zihnimi sarar ve sonra hayatini yasa diyerek kendimi tokatlarim.
Ben qğwpwo
Hic olacagimiz dunyada insanlarin kafasina taktigi seylere cok sasirmiyor musun sende. Şu an bile oyle degerli ki.
Açıkçası bazen ölümü unutup yaşıyorum tamamen ama arada bu gerçekle yüzleşince her şey anlamsız ve basit geliyo
Evet, o yuzden nadiren dusunmek en iyisi. Gercekten bir koyun bir ot gibi olan insanlara bakinca imreniyorum. Dusunmeden yasamak.
Kendi ölümüm değil de sevdiklerimin. Özellikle yaşlandıklarını görmek üzüyor
düşünüyorum ölüm anından ziyade sonrasını düşünüyorum
ölünce öldüğümü bile bilmeyecem. Bu yüzden sorun yok
Hayır düşünmüyorum elbet bir gün gelecek bizi de bulacak o güne kadar düşünmemek en iyisi
Listeme eklendi
Beğenirsin umarımm
Ölümü çok düşünüyorum hatta bazen aklımdan çıkmıyor ama her insanın belirli bir ömrü var zaten
Sonsuzluğu düşünüyorum
ölüm hakk tırr
Böyle giderse ben kendimi oldurecegim.
Bekliyoruz hayırlısı 😐
Sadece nasıl öleceğimi çok merak ediyorum o kadar
Yakın zamanda intihar etmeyi düşünüyorum
Hayır
Vakti gelince düşünürüz
kurtulus belki de
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?