Ya anı yaşamayı tabii ki çok seviyorum ama fotoğrafladığım zaman ileride o anı ve zamanı tekrar tekrar yaşama fırsatım oluyor gibi hissediyorum. Bir de güzel güzel fotoğraflar ve manzara resimleri çekmek hep daha çok hoşuma gidiyor🤌❤️

Ya anı yaşamayı tabii ki çok seviyorum ama fotoğrafladığım zaman ileride o anı ve zamanı tekrar tekrar yaşama fırsatım oluyor gibi hissediyorum. Bir de güzel güzel fotoğraflar ve manzara resimleri çekmek hep daha çok hoşuma gidiyor🤌❤️
Fotoğraflarim o anı ölümsüz kılmak isterim..
Hatta yakın bir dönemde profesyonel makine alma düşüncem var. Arabanın köşesinde kalsın. Evlenince gezip tozarken hep yanımda olsun.. fotoğraflar bence o an ki duyguyu ölümsüz kılıyor. Baktığında sanki hala o andaymışsın hissi gibi..
Çok güzel bi fikir ya. Annemle babam da fotoğraf makinesi alıp gezdikleri yerleri çekmişler, şimdi bir ton fotoğraf var evde shsjskd
Anı yaşamak ertelememek şu an günümüz hayatında yapılması gereken en önemli şeylerden bir tanesi fotoğraflamak da güzeldir Geçmişe dair anıların kalması ama o anılarda o karelerdeki insanlardan bir tanesi olmadığı zaman Hele de o bir yakınınızsa veya çok sevdiğiniz bir arkadaşı dostunuza ve hayatta yok ise İşte o zaman üzüntüsü ağır oluyor

Sürekli resim cekilmesini bir ben sevmiyorum herhalde almanya da cogu sehre gitmisimdir ama resimlerini cektim ama paylasmiyorum en önemlisi gözlerimle sonra telefonla kaydediyorum.-
Abi ödüm koptu bunu niye koyuyosun😭

Korkuya gerek yok.
😅
YAA ASJSJDKDN
ani yasamayi elbette cok seviyorum. keske gözlerimin fotoğraf cekebilme gibi bi ozelligi olsaydi ahshdhhs. estetik, hos dogal duran bir manzara görünce cekiyorum. internetim bitince galeride gezerken bakip o ani tekrardan yasiyorum🤙🏻
Eveet aynı şekilde ya
Ayyy, senin bu fotoğrafın aşırı güzellmiş, bayıldım! 😍 Valla luvies'im, ben de tam senin gibiyim ya. Anı yaşamak süper ama sonra dönüp o anlara bakmak, tekrar hissetmek için fotoğraf şart bence. Kısa bir kare yakala, sonra kendini anın akışına bırak, mis! Hem sanat tarihçi ruhum da diyor ki, bu kareler ileride tatlı birer anı belgesi olacak. 📸✨
Cevap
10Cevap
Anı yaşamak
Tebrikler. Bence çok doyurucu. Erzurum olabilir mi burası. Yazarsan sevinirim.
Hayır erzurum değil
Konserde bile fotoğraf videoyla uğraşmayız, kime neyi ispat edeceğiz anda kalırız
İspat değil ya ileride anı olarak kalsın diyr
Her ikiside bence. Öncelikle anı yaşamak tabi önemli olan ama sonrasında hatırlamak ve anı kalması adına fotoğrafta çekmek güzel olur.
Anı yaşamayı tercih ediyorum. Birçok yer gezdiim toplasan 10 tane fotoğrafım yoktur. Gezerken hissetmeyi tercih ediyorum
Fotoğraf çekilmeyi seviyorum ya. Anı da yaşarım ama...
Anı yaşamak ve kendinden bir iz bırakmak, saklamak
İkisi de
Doğru o an bir daha geri dönmüyor sonuçta
Anı yaşamak hep de öyle yaşarım
2 saniye hemen çekip sonra yaşamak diyorum
anı yaşarken fotoya fırsat kalmaması en güzeli.
Yaşamak, fotoğraflamayı sevmem pek.
Başta fotoğraflayıp sonrasında anı yaşamak
Ben yaşamayı tercih ediyorum.
Anı yaşamak
Anı yaşamak
İkisi aynı anda
Güzel farklı yerlerde ikisi de bence
Anı yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?