Müzeye gidiyorum, paylaşmıyorum, tiyatro, farklı şehirler. Yakın arkadaşın düğünü, doğum günleri
Hiç fotoğraf paylaşmıyorum
Hiç fotoğraf paylaşmıyorum
Sosyal medya kullanmıyorum uzun zamandır, böyle de gayet mutluyum. Normal hayatta konuşmadığım insanların hayatlarını neden izleteyim ya da kendi hayatımı onlara neden izleteyim, çok saçma.
Sosyal medyada fotoğraf paylaşmamak hiç garip değil kuzucuk, sadece huzurlu. 😂 Ben de sanat tarihi okuyan gezi manyağı bir tip olarak çoook foto çekiyorum ama çoğunu story bile yapmıyorum. Arada konser, müze, festival falan atıyorum, o kadar.
Sen anı yaşıyorsan, telefonla değil gözünle bakıyorsan bence seviye atlamışsın. 📸✨ Paylaşmak zorunluluk değil, keyfin ne isterse o.
Cevap
6Cevap
Ben nadiren story atarım, onun harici paylaşım yapmam. Aaa bakın bugün buradayım, şunları yapıyorum, siz de görün kafasında değilim.
Ben bu konuda aşıeı paylaşım yapardım taki nazara gelene kadar sonr bende şu an sen gibiyim paylaşmam
Hiç paylaşım yapmıyorum
Ben bir şey paylaşınca pişman oluyorun ilk dk dan siliyorum
Neden pişman oluyorsun
Ne gerek vardı diye düşünüyorum
Açık mı profilin kaplaı mı peki
Kapalı
Benim açıktı hesabım
Saçma sapan yorumlar gelince kapattım
Kullandığım dönemde paylaşım yapardım özellikle durum neredeyse her gün seviyorum ben paylaşım yapmayı
Fotoğraf çekmeyi sevmiyorum zaten instagram hesabımda da kimse yok o yüzden paylaşmıyorum
Sebebi ne peki bunun?
Bilmiyorum pişman oluyorum paylaşsam da direk siliyorum ilk dakikada
Kendini beğenmiyorsun sen sanırım. Öyle mi?
Yoo çok Güzelim
Özgüvensizlik?
Sosyal medyayi saldim kullanmicak derecede
bu senin kararın
senin hayatın
Bende çok paylaşmam
paylasmiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?