Şiirlerimi yazmak için iki adet şiir defteri aldım. Fakat hangisine yazmaya başlayacağıma karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? 

Siyah olan
Van Gogh'lu olan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk defterin kapağında şiir yazmak için güzel bir motif varsa onunla başlamak daha motive edecek seni. Eğer kapağı beğenmediğin için karar veremiyorsan içindeki kağıtların kalitesi daha iyi olanla başlamalısın.
Şimdiye kadar başlamışsındır belki ama
İlkinden başlamanı isterdim. Geliştirdikçe beğendiğim siyah deftere daha güzel şiirler yazar olurdun. Ayrıca o kediyi bi tane patakla yerime🥰😬🥰😬🥰😬
Eğer hâlâ seçmediyseniz siyah olan derim. Kedinizde her an karar verebilir bence😄
Tebrikler doğru seçim.
Rica ederim. Belki bir gün paylaşırsınız şiirinizi burada, ne dersiniz?
Anlıyorum kötü olmuş olsa gerek🙏
Anladım
Cevap
8Cevap
Kedi bile gözleri ile boş ver sen şiir yazda hangi defter olmuş önemli değil. Yedi güzel adamdaki Erdem Bayazıt gibi şiir avcısı olursun inşallah 🙏
Ne tür yazmayı seviyorsun. Çünkü siyah olan deftere daha çok soyleyipte söyleyemedi gün kelimelerden dizeler dökülür.
Odak kedide , ben kediyi alabilirim. Sen hangisine yazmak istersen yz.
Verecek misin kediydii?
Peki.😹
Kanka gel sana death note alalım. Bırak şiiri bir sürü ölümü hak eden oe var :D
Vay be bizde japonları dürüst insanlar olarak bilirdik. Çakmasını kakalamışlar konayaruular abfahsfa
Van Gogh’lu olan defter daha sanatsal şiirler yazılabilir, siyah olan defter ise daha ciddi makaleler yazılabilir.
Tüm şiirlerini yaz kara deftere, sessizliğin bile konuşsun içerisinde. 😊
Teşekkür ederim teşekkür ederim 🤓🤭
O kediyi yerim ben
Van Gohlu olan
Teşekkürler
Rica ederim:
:)
🙂
:)))
Çok mu önemli
Yaaa kediye bakkk bir de kitaplığa hayran kaldım
Umarım bana da nasip olur kitaplar ve okuma alışkanlığı dmdmdmd