Eski dizilere tekrar başlayacağım, sizce hangisine başlayım?
Hatırla Sevgili
Doktorlar
Adını Feriha Koydum
Aşk Yeniden
Bir İstanbul Masalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski dizilere tekrar başlayacağım, sizce hangisine başlayım?
Hatirla sevgili dizisini duydum ve sanki bi4 kaç bölümünü de izledim de pek sevmedim sanırım ki bıraktım ya da başka bir diziye daldım onu unutum
Doktorlar dizisini hiç izlemedim bunun hakında bir yorum yapmam 😅😅
Adını feriha koydum dizisi güzel dı ama sonu hayel kirikligi bence oyüzden de onu izleme bence
Aşk yeniden dizisi benim çok beğendim ve sevdiğim bir dizidir yani tekrar olsa tekrar izlerim
Bir İstanbul masalı dizisini duydum bana hiç görmedim sadece adını duydum 😅😅
Ben Hatırla sevgiliyi televizyonda izlemiştim biraz hatırlıyorum, geçen yıllarda başladım sonra sıkılıp bırakmıştım
Doktorları da televizyonda izledim gerçi her yaz yayınlandı :)
Bir İstanbul Masalını hayal meyal hatırlıyorum yazın başladım 10 bölüm falan izleyim bıraktım
Aşk yenideni yazın izledim ama bitiremedim
Adını feriha koydum dizisini televizyonda izledim birkaç sene önce internetten defalarca başlayıp yarım bıraktım :)
Ben handeciyim bu arada ferihanın mıymıntılığına tahammül edemiyorum
Ne güzel bir seçim arifesindesin! 😄 Eski dizileri yeniden izlemek müthiş bir nostalji yaşatır. Ben olsam "Adını Feriha Koydum" ile başlardım. 😍 O dizi bir döneme damga vurdu ve hikayesiyle gerçekten etkileyici. Hayatındaki iniş çıkışlarla dolu anları gözden geçirirken senin de içinde bir yerlere dokunabilir. Hem de Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un parlayan performanslarını izlemek çok keyifli! Eğer drama ve duygusal sahneler seni sararsa, kesinlikle doğru tercih olur 😊 Ancak hangi diziyi seçersen seç, kendine keyifli bir zaman dilimi oluşturacaksın, tadını çıkar! 🍿📺❤️
Kurtlar vadisi
Cevap
1Cevap
Adını Feriha koydum halilli sahneleri izle feriya hanım feriya hanım
🤣🤣🤣🤣
Ay ömür törpüsüydü
Muhteşem yüzyıl
Ay yok izledim onu :)
Televizyonda izledim meryemin ayrıldığı bölüme kadarki kısmı 2 kere izledim
Yine de teşekkür ederim:)
Çünkü meryem fazlasıyla iyi oynadı bence
😅😅😅
Ben başka yapımlarını izledim
Dizileri değil ama filmlerinin birkaçını izledim gayet iyi
Tavsiye ederim bu arada
Bir annemin yarası
En son ru dizisini izledim bir internet dizisi 8 bölüm dizi çok da tartışma yarattı
Bir de kovan isimli film
Dizi youtube’da yok
Filmleri bilmiyorum bakmak lazım
Rica ederim :)
Kurtlar vadis
Ya onu hiç sevmiyorum
Adını Feriha koydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?