Cok şükür elime yapışan bir kitap vardı onu bitirdim gece. Simdi hangisine başlasam içlerinden hangisini okudunuz bana da fikir verir misiniz
ya da önereceğiz başka bir kitap?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cok şükür elime yapışan bir kitap vardı onu bitirdim gece. Simdi hangisine başlasam içlerinden hangisini okudunuz bana da fikir verir misiniz
ya da önereceğiz başka bir kitap?
Paulo Coelho güzeldir fotodaki iki kitabını da bitirmiş biri olarak fikrimi soracak olursan onlardan başla hele veronika ölmek istiyor kitabını tam 3-4 defa okudum en sevdiğim kitaplardan biridir filmi de var ama filmini ben pek beğenemedim kitabı daha güzel simyacıda da biraz Hristiyanlıktan göndermeler var biraz metaforik bir kitap ama o da güzeldir
Bir saniye o ışıl ışığın kitabı mı vay be 😃
Evet 🤭 videolari ile büyüdük
Şimdi kitap zamanı 😄
”Çatı Katı” kitabı dışında diğer hepsi güzel kitaplar; ”Çatı Katı” biraz daha hafif bir kitap.
Diğer kitapların herhangi birinden başlayabilirsiniz, ancak yine de ”Simyacı” ya da ”Veronika Ölmek İstiyor” kitabını okumanızı tavsiye ederim, çünkü diğer iki kitap olan ”Yaşamak” ve ”Elveda Gülsarı” kitapları biraz daha ağır ilerleyen kitaplar ve sizi sıkabilir.
Teşekkür ederim ağır bir kitaptan çıktım şimdi okuyacağım da ağır gelsin istemiyorum o yüzden sordum aslında
Aşırı güzel bir kitap seçkisi yapmışsın, alkışlar sana! 👏🏻 Bence *Paulo Coelho'nun "Simyacı"sıyla* başla, çünkü çok derin, ruhani bir yolculuğa çıkarıyor ve bayağı bir düşündürüyor... 🤔💭 Tam moduna gireceğin bir hikaye gibi! Eğer biraz daha modern ve tokat gibi bir kitap istiyorsan da açık ara *Yu Hua'nın "Yaşamak"ı*... Yaa, hangisini seçersen seç, hepsi efsane! 🥳 Şimdiden keyifli okumalar, kahveni de al yanına! ☕📚
Cevap
9Cevap
Cengiz Aytmatov'u ilk sıraya koyardım.
simyacı olur
Çatı katını okumadım diğerlerini okudum. Yaşamak da çok iyi Simyacı da ama ben sanırım yaşamak kitabını oku derdim.
Galiba ondan basliyicam:)
Çatı katı korku belki onu en son okurum
Cengiz aytmatovun her kitabi güzeldir. Onu öneririm. Toprak ana da güzeldi.
Toprak ana da aklımda ikisi arasında kararsız kalmıştım o da listemde :)
Veronika ölmek istiyor kitabı güzel benim ablamlar bu kitabı okudu bayıldı.. bende çok beğendim tavsiye ederim.
Veronikayı geçen hafta bitirdim gerçekten pek iyi değildi edebi açıdan da kurgu olarak da çok eksik bir kitaptı. Simyacı ya da yaşamak ı seçiyorum.
Hepsi çok güzel. Simyacı bir günde biter oradan başlarsan diğerleri için heyecanlanırsın 😅
Farklı bakış açısı bu da🤭
Hiç birini okumadim. Ama isimlerine bakınca Yaşamak veya Simyacı'dan baslayabilirsin diye düşündüm
Yaşamak" çok güzel bir kitap ondan başla bence )
Simyacı güzelce gülümsüyor gibi, o iyi bir seçenek.
Yaşamak' ı oku.. Ben de okuyacağım başlıcam ona.
Yaşamak çok güzel bir kitap kesinlikle ondan başka
Ya ondan basliyim o zaman
Yaşamak tavsiye ederim.
Bitirdiğin kitabı merak ettim 🙂
Erdem yılı
Çok yordu kitap beni
Tamamdır teşekkürler 🌸
Önce Simyacı dan başla.
Cengiz aymatov
Simyacı dan başla bence 😊
veronika ölmek istiyor okudum çok güzel bir kitap
Cengiz Aytmatov diyorum içimden öyle geldi