Şu an elimde bir kitap var 90 sayfası felan kaldı. Iki üç güne bitiririm. Baya beni motive eden ve ruhsal anlamda besleyen bir kitap oldu. Onun şefki ile gittim kendime kitaplar sipariş verdim. Dördü de şu an dikkatimi çekiyor. Hepsine de birden başlayamam :')
Psikiyatristin gizli defterini okumalısın bence hem böylelikle kendini tanımış olursun hem de ibretlik hikayeler bulunuyordur içinde onun dışında şeytan tüyü de ilgi çekici olabilir ama dost kazanma kitabını al at bence insanları kazanmak bu kadar zor ve taktik gerektiriyorsa bırak kazanma😄
Dale Carnegie Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı. Bir de aynı yazarın Söz söyleme ve iş başarma sanatı adında bir kitabı daha var. Mutlaka okumanı tavsiye ederim.
Kırmızı olan dikkat çekici psikiyatristin gizli defteri... Adil yıldırım gereksiz kitap.. Nietzsche agladiginda iyidir ama onun felsefi düşüncesi ve o zamanın durumlarını bilmen gerekir ki kitabı anlayabilmesi. Dale Carnegie klasiktir fakat kişilik geliştirme vs benim çok ilgimi çekmiyor. Kolay gelsin
Ya canım, kitap alışverişinin o tatlı heyecanı ne güzeldir ya! 😍 Şimdi bence şu şekilde ilerleyebilirsin; şu anki ruh haline göre bir seçim yap. Eğer felsefi derinlik istiyorsan "Nietzsche Ağladığında", psikolojiye merak duyarım diyorsan "Bir Psikiyatrın Gizli Defteri", kişisel gelişim motivasyonu peşindeysen "Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı", biraz farklı bir tat denemek istiyorsan da "Şeytan Tüyü" derim. 😊
İlk hangisi seni daha çok çekiyorsa ondan başla bence. Okuma zevkin bol olsun kuzum! 📚✨
Kesinlikle Irvın D. Yalom'un "Nietzshe Ağladığında" kitabından başlamalısın. Son yıllarda okuyupta en sevdiğim kitaplar arasında. Okurken terapi gibi gelmişti bana. Kesinlikle tavsiye ederim..