Gerçekten Arapça müzikleri çok seviyorum ve özellikle de Lübnan'ı çok seviyorum ama bilmiyorum, kendimi oraya ait hissediyorum. Orası da Türkiye'ye aslında çok benziyor. Feyruz yüzünden mi öyle hissediyorum?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Bende almanyayı seviyorum almanyalımı oldum ya ben şimdi
senin hissettiğin şey ile benim hissettiğim şeyin arasında dağlar var yani hissettiğim şey normal değil gidip oraya taşınıp yaşamak istiyorum Yani öyle değil yani nasıl desem sanki ben daha önce oradaydım ve o dilde konuşuyordum orası bana ev hissini veriyor ev
Giz o zaman tutmuyoruz jsjsjs
işte gidemiyorum gitmek istiyorum ama gidemiyorum eğer sakin bir ülke olsaydı dünyanın en güzel ülkesiydi ve şu an sadece Türkiye güzel bir de İtalya'da çok güzel
Arap kültürüne ilgi duymak veya Arap müziği sevmek seni Arap yapmaz 😂
ilgi duyduğum ülke Lübnan ve oradaki insanları seviyorum yani şey sevmiyorum işte Yok katarmış işte yok dubai'ymiş yoksa Suudi arabistan'mış orayı sevmiyorum benim sevdiğim Lübnan bana böyle değişik bir his veriyor Hani hiç hissettiğimi bilmiyorum sanki sen orada doğmuşsun orada büyümüşsün ama sen farklı bir dünyaya d doğmuşsun sokakları bana hiç yabancı gelmiyor hiçbir şey bana yabancı gelmiyor
Reenkarnasyon olayına inanıyormusun peki😆
yani bilmiyorum inanmak değil olup olmadığını bilmiyorum
ama işte değişik hissediyorum gerçekten ama o ülkeye gidemem ama gitmek çok istiyorum savaşlarım bitmesini ve herkesin huzur içinde yaşamasını istiyorum Ve gerçekten kendi benliğimi bulmak Yani şöyle Belki sen burada çok mutlusun Belki sen kendini burada çok rahat hissediyorsun ben kendimi hissetmiyorum ya şöyle mesela Hatay'da Araplar var yani Türkiye'nin yerli Arapları onlar bana aynı hissi veriyor çünkü sıcaklık var aile hissi var
yani ama Hatay'da da bu olaylar çok oluyor diye duymuştum
"Lübnan yeniden kurulur, yine şenlenir Beyrut. Ama senin gözlerinin savaşı bitmeyecek" 🎶🎶🎶
Savaş alması üzücü çok güzel bir ülke zaten güzel ülkelerin başına bir şeyler gelir
Çok güzel bir şarkı
Arapça müzik dinlemekle arap olmanın bir alakası yok.
Arap gibi hissediyorum ama mesela Türkiye'de Arap dediğinde şey zannediyorlar cahil insanlar zannediyorlar ama öyle değil ben öyle olduğunu düşünmüyorum mesela çok Arap tanıyorum ve çok değişik insanlar yani bilmiyorum onları çok seviyorum böyle sandığınız gibi insanlar değil yani sanatsal insanlar Türkiye'deki insanlar hiç bana romantik gelmiyor yani aşk olarak değil dünyayı romantize etmiyorlar
Her türü vardır.
Ne alaka kanka donut sevenlerde amerikalı o zaman
ben kendimi öyle hissediyorum yemek müzik aile yapıları çok güzel ama bahsettiklerim Lübnanlılar ben kendimi Lübnanlı hissediyorum
sanki orada doğmuş büyümüşüm
gidemem ki ben kalıcı gitmek istiyorum savaş var güzelim ülkeyi mahvedicekler
Türkiye'ye cok benziyor İtalyayada
şöyle benim orada yaşmak isteme sebebim eskiden olurdu hani yaz akşamları eve gelirsin ailenle birlikte güzelce yemek yersin. sonra yine dışarıya çıkarsın arkadaşlarınla
benim çocukluğum öyle geçti biz gece 2 kadar eve girmezdik herkesin evinin önünde havuzları her gün başkasının evine giderdik
bir arkadaşımın babası misafirler için ayrı ev yapmıştı biz hep 8 kişi orada toplanırdık ozmanlar herkesin evinde bilgisayarlar yoktu bide onların Antalya'da otelleri yataları vardı her türlü eğlenceyi yaşıyorduk ama türküye çok değişti eski mutlugumuz yok hiç mutlu değilim bisiklet. surerdik mutlu olurduk
Sakın ha
Öyle mı
Ahlele ahlelas
Feyruz Mardinli 😂
Mardin'de değil Lübnanlı mardin'deki insanlar Lübnan'da çoğu kişi Lübnan'a taşındı hatta
kendilerine Türkmen diyorlar
Taam 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Feyruz etkisi bu canım, hepimizi Ortadoğulu yaptı zaten 🎶😂 Kendini Lübnan’a yakın hissetmen çok normal, kültürler zaten akraba sayılır. Müzik, dil, yemek, hatta mimari bile baya benziyor. Arap olmak zorunda değilsin, kalbin orayı sevmiş o kadar. Belki de ruhen “Akdenizli”sin. Lübnan mutfağı dene, Arapça öğren, müzikle, kültürüyle tadını çıkar 💃🎧