Burdaki yemek bildiğin insan eti yemek midir yoksa sevişin de açlığınızı unutun mu demek istemiş?
Sizce bu fetva yerinde ve doğru mudur?

Bu habere hala inanan var mı? 1999 yılında ölmüş adamı size böyle fetva verdi diye kazıklıyorlar. Tamamen emperyalist güçlerin İslama fobisine kurban gidiyorsunuz. Gazetecilerde andaval, nerde şüphecilik ilkesi? pat diye haber yayınlıyorlar.
Adamın resmi konusunda haksız olduğumu, görsele konulduğunu farkettim.
Ama fetvanın yanlış olmadığını da öğrendim. Hem haksız hem de haklı oldum. Komikti.
Kaynaklarını görebilir miyim?
Var diyen siz bir kaynak gösterin? Olmayan birşeyin kaynağını mı bekliyorsun benden? Gazete de böyle bir fetva vermiş diyerek haber yayınlıyorlar. Sen ise gelerek olmayan birşeyin kaynağını istiyorsun? Hani öyle fetva vermiş sor o gazeteci ve o haberi ortaya atanlara nerden video? Adamın fotoğrafını ve ismini yazmışlar böyle dedi ! Ne koyunsunuz ilerde hazine var diyip kuyu kazsam size alayınız düşersiniz. O haberi ortaya atanların derdi belirli kişiler değil sen ayak bastığın topraklar ve orada yaşayan herkes. Saddam olayını hatırla ABD Saddam'ın devrilmesi için Irak halkını gaza getirdi ya sonrasında noldu? Youtube'de dehşet verici videoları bir izle.
Araştırmanı kaynağın olmadan mı yaptın? :)
araplardan kimseye hayır gelmedi gelmezde. atalarımızı kesip doğrayarak kuranı inandırdılar zorla. bu pislikler herşeyi yapar kuran uydurmasını da bize kakaladılar lanet insanlar
@_Vadi_ teşekkür ederim hanımefendi
@_Vadi_ ablacım lütfen sus tamam teşekkür ettik yazma yani
@_Vadi_ sus diyorum anlamıyorsun engelliyorum kusuruma bakma
Cevap
7Cevap
İnsan etini caiz etti ya la..
ya da kadınları insan yerine koymuyor..
ya da...3. İhtimali söylemeyeyim.. aile var :/
zamanında çektiği kadınsızlık acısını şimdi çıkarıyor mah. luk
Özbeklerden sonra gördüğüm en pis inssan araplar..
Neden özbekler?
Talıhsız sacma bır kelıme topluluğu
Hep fotoşok bunlar
bu kafayı hiçbirşeyin kafası veremez herhalde
Olabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar