Hayatınızda iz bırakan birine mektup yazacak olsanız ya da kısa bir yazı, bu ne olurdu?
2 ay
Merhaba, umarım iyisindir. Sana ne kadar kin ve nefret dolu olsamda bunlar sevgimin önüne geçemiyor maalesef. Sana çok dargın hatta çok kırgınım. Dünyaya tekrar gelsen yine seçer misin deseler aynı durumlara rağmen yine seçerim. Tektaşın duruyor hâlâ biliyor musun? Arada bakıp üzülüyorum, bazen gözümden yaşlar dökülüyor. Olmasaydı sonumuz böyle diyorum. Sen şimdi beni heryerden engellemiş , ailenin sözünü dinlemiş oldun. Hani demiştim ya sana benim kadar kimse seni sevemeyecek ve değer veremeyecek diye. Umarım bir gün bunu anlarsın. Ben senin için yüzsüz hatta gurursuz olmayı bile göze aldım. Ben hala sana o 6 sene önce seni seviyorum derken gözlerinden yaşlar akan çocuğun sevgisiyle seviyorum seni. Kendine iyi bak.
Daha yazardım da kalbim el vermedi.
Senin soruyu okurken direkt aklıma Gizem geldi, kanki. 🥺✨
“Sen hayatıma tesadüf diye girip kader diye kalan insansın. Kötü günlerimde omuz, iyi günlerimde kahkaha oldun. Ben unutsam da sen hatırladın, ben düşsem de sen topladın. İyi ki doğdun değil, iyi ki denk geldin.” 🎧📚💫
Böyle bir şey yazardım, tam duygusal film sonu repliği tadında. 💌
Cevap
2Cevap
Los ojos mintieron, tal vez yo estaba ciego...
Veyahut Sufrí, aprendí, cambié
Hiçbir şey yazmam görsem selam bile vermem o kişiye. Bıraktığı iz de kendisi de gitsin hayatımdan
Sağlam darbe aldın sanırım
Yani mektupların çoğu alıcısına ulaşmaz zaten ama kendi içimizi dökmüş oluruz
Evet öyle oldu
Nefretim büyük nasıl ne yazılır bilmiyorum sadece Allah A havale ettim
İçimden geleni yazardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?