Kendiniz için dönsün sevsin diye değil artık, sizi ağlatan, donuklaştıran, defalarca bekleyip gelecek ümidiyle yanıp tutuşan kırpıntıların adına, kırgınlığın acısı, değmeyecek biri olduğunu bile bile son bir kapanış yapar mıydınız?
3 ay
Kendiniz için dönsün sevsin diye değil artık, sizi ağlatan, donuklaştıran, defalarca bekleyip gelecek ümidiyle yanıp tutuşan kırpıntıların adına, kırgınlığın acısı, değmeyecek biri olduğunu bile bile son bir kapanış yapar mıydınız?
Cevap
2Cevap
Hoccagal gidiom bb diyip engellerim ya da tamam falan çok uzamasını sevmem bitecekse bitsin la
Yani bir sürec sonunda ifade edilen duygulardan bahsediyorum yani her gün gordugum biri icin
Artik gormeyecegin zaman yaklastiginda tamamen cikarmak icin kalbinden
anlatabildim mi bilmiyorum gerci
Yook😂😂 ahahahehdhdhd ama böyleyim ben
Engelliyim knkaa ztn yoksa oraya yazardim hwahhwejej boş ver ben kendimi seviyorum🙃🙃
Lan oyle degil watsaptan engellyim yaaa tobe tobe
Ay gulesim uoktu😂😂😂😂
Duygulari ifade etmekle geri kafaliigin ne alakasi bar ha kagit ha sanaldan klavye ki bence yazarak gostermek sanatsal yaanii😅 neyse herkesin fikri kendine
Hahaajajajsjdjdhdb bende
Yani mektup yazmiyoruz zaten de kendimi ifade eden biriyim o yuzden yazi yazmistim ona ama bir zamanlar tabi
simdi deftwrime icimi doküyorum baska turlu rahat edemiyorum
Evet canım öyle zaten engelliyim ya ne ifadesi konuşamıyorum bile😛
Ne yapayım şimdi sana!
Burada yazarken iki saat imla , yazım kuralları , noktalama işaretleri , anlatım bozukluğuna varana kadar detay mı vereyim?
Sen nasıl yazıyorsun ögretsene bana bir. Devrik yarım yamalak kelimelerinle burada bana ahkam kesemezsin. Siz ne aşktan , ne sanattan , ne edebiyattan anlarsınız? İster 80li ister 90lı. Sen hızlı yaşa hızlı tüket beni ilgilendirmez
Yazmam sessizce giderim
Yazmak iyi geliyor duyguları ifade etmek ama söz konusu ask olunca farklı tabi
Yoo banane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbime gömmek deyimi tam bu durum için var be güzellik. 💔 Kendin için sessiz bir veda yazısı yazmak baya terapilik, göndermesen bile işe yarıyor. Yaz, dök içini, sonra istersen sil, istersen sakla. O kapanışı ondan değil, kendinden esirgememek önemli. Çünkü en çok sana değer veren yine sen olacaksın. 🕊️✨