Şimdi bu okuduğunuz soru ve baktığınız ekran en sevdiğiniz insan olsaydı ve vedalaşmak zorunda olsaydınız neler demek isterdiniz ve kime veda ederdiniz?
3 ay
Şimdi bu okuduğunuz soru ve baktığınız ekran en sevdiğiniz insan olsaydı ve vedalaşmak zorunda olsaydınız neler demek isterdiniz ve kime veda ederdiniz?
Vedaları sevmem ben. Bu denli sevdiğime veda etmek de çok canımı yakar. Kendimi de onu da bu vedaya hazırlar sessizce giderim. Anlar yani bittiğini ve gittiğimi.
Ha dalımı kırıp da gidenin de ağacını kökünden sökerim o ayrı 😀
Veda etmek zorundayız ama belki de çoktan ettiklerimiz dahi olmuştur. Bazen sakinken yazılan kargaşa da unutuluyor. Can yaksa da veda edeceğimiz sevdiklerimiz olacak
Belki de çok sevmemek lazım ya da az kişiyi sevmek lazım
Fikirler ve düşünceler ruha etki etmiyor ne yazık ki. Bakış açısı doğru lakin uygulamak düşünmek kadar basit değil ki uygulayabilen de yok.
Düşünceler algıya etki eder pek tabi. O da seçimleri doğurur.
Sen bedenin ile konuşuyorsun da ruhuna hiç dönüp baktın mı? Bazen tercih hakkı sandığımız şeyler de dahi tercih edeceğimiz kaderimizdir. İnsanı aklı ziyana götürür ruhu feraha.
Aklı biliyoruz da ruh nerede peki?
Yanmak benim kaderim der elini ateşe sokarsan tabi yanarsın. Isınacak kadar uzatırsan ısınırsın.
Ruh dediğimiz şey bizim zihnimizde yarattığımız aslında var olmayan sanrılardan ibaret.
Akıl ve mantık insanı feraha götürür sanrılar süründürür..
Ölü bir beden acı duyar mı? Bir mezarlığa gitsen şimdi açıp içinde ki ölüyü kessen hisseder mi?
Beden öldüğünde senin hikayen bitiyor zaten. Hikaye başka oyuncularla devam ediyor. Sen hiç var olmamış gibi yok oluyorsun. Ruh falan hikaye..
Tamam sen haklısın hikaye.
sesin cehennemden gelse cennetten vazgecerdim, ama sen sana verdigim degeri bir an bile gormedin gormek istemedin zamanımı hayatımı her seyimi caldın allah da sana gun yuzu gostermesin. hala seviyor olabilirim yuregimden sokup atamıyor olabilirim ama sana gosterdigim tolere coktan zamanını aştı. hosca kal falan filan
Falan filan kısmı yazdıklarından daha fazlası. Seni ne yazık ki çok iyi anladım. Dilerim sonrası senin adına en güzel günler, haberler, iyilikler ve mutluluklar olur.
tesekkur ederim ben tam boyle bir yazıyla veda etmezdim daha cok imkansızlıkla ilgili olurdu
Hissettim onu o yüzden dua ettim ve ne yazık ki anladım dedim. Bazen olmayınca olmuyor başını kaldırıp ileriye bakmak zorunda kalıyor insan. Her bir adım için aldığı her nefeste boğazı kesilip, ciğeri yırtılmışcasına soluduğu hava yetersiz gele gele ileri bakmak zorunda kalıyor. Aslında her şeyin üstesinden gelebilirdik deyip gecelerce uykusunu haram edip etrafına hiçbir şeyi yokmuş gibi davranmaya çalışırken, gözleri kimi zaman acı acı bakar kimi zaman ise bir ölüden dahi soğuk kalırken ayakta durmaya çalışmak tam bir zulüm.
aileler yuzunden ise ayrılık, daha kotu bir veda olurdu
Bana inanır mısın bilmem yahut diyeceğime ne kadar kulak asarsın bunu da bilmem lakin diyeceğim şu birbirinizin nasibi iseniz inan bana bir olacaksınız. Abimle yengem de benzeri ve fazlası sıkıntı yaşadı bir, bir buçuk sene sonra evlendiler. Ve bugün dünya güzeli kızları var. Dilerim Rabbim senin nasibin ise tez zamanda ve kolaylıkla yaşamayı nasip etsin eğer ki değilse senin için en doğru olan en hayırlı olanla yolunu kesiştirip ömrüne mutluluk nasip etsin.
amin inşallah çok teşekkür ederim
Estağfurullah teşekkürlük bir iş yapmadım. Gönlünü hoş tut olur mu? Sen fikirlerinle, duygularınla ve hayallerinle bakarken her şeyi göremezsin lakin bir gören var. Seni senden daha çok düşünüp sevdiğinden emin olabilirsin.
her şey gönlünce olsun.
Veda durağında en sevdiğim insana “Seni çok sevdim, eksik kaldıysam hakkını helal et.” derdim galiba… Bir de “Kendini sakın ihmal etme, ben gidince kendinden de vazgeçme.” derdim 🥺✨
Veda edeceğim kişi de ilk aşkım olurdu… Kalbimde hâlâ ayrı bir koltuğu var. 🎭💔
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?