En son kime veda ettiniz?

Ben anneme veda etmiştim. 88 gün hastanede yatarken bir Cumartesi günü idi anneme gelmiştim. Çok yorgundu ; ama ateşi düşmüştü eve çıkacak idi. Sonra ne oldu ise o gece ateşi çıktı entübe edilerek yoğun bakıma kaldırıldı. Onu en son o gün ona son kez sarılmıştım. O gün çok üzgündüm , yoğun bakımlık ağır bir duruma geleceğini hissettim ama konduramadım bu durumu. Gece saat 23:30 idi anneme yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sabah odayı bosaltmamızı istediler. Üç hafta boyunca her gün yeni bir heyecan ile yoğun bakım kapısına gelmek , bizden istediklerini vermek ( alt bezi , kolonyalı mendil, krem..) sadece saat 13:00 de çok kısa görmek. En son ölmeden evvel Cuma sabahı görmüştüm. O sabah maske vardı saçlarının üstüne doğru başının kokusunu çekmiş, alnına ufak bir öpücük kondurmustum. Alet ile yaşatılsada benim gelisimi hissediyordu başını o yöne çeviriyordu. Anneler günü pazar idi özel izin almıştım. Bilinci kapalı olsa da beni hissediyordu. Ona çiçek almıştım yoğun bakım masasına koymak için. Gece saat 03:25"de aradılar annemin vefat ettiği haberini almıştım. Çok üzücü bir anı tekrar yaşadım son kez ona morga gönderirken veda etmiştim. Vedalar neden acıtır insanı? Sanırım çok sevince daha derin hissediyor insan. Keşke ölümler olmasa, sevdiklerinizi kaybetmesek. Daha fazla sizleri üzmeden kelimeleri noktalayayım.
02.12.2024 / 19:08
Güncellemeler
1 yıl
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 En son kime veda ettiniz? Cok teşekkür ederim sevgili KS degerli üyeler var olun
En son kime veda ettiniz?