Kişilik & Karakter En son kime veda ettiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Söndürüüüün kalbimiii gidiyooor gönlümün efendisiiiiğOtobüsün önüne atlayıp olay çıkartsam tüm seferleri iptal ederler mi acaba 🥹 En son kime veda ettiniz? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yiaaa kıyamam otobüsün önünü kesiyim mi len 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gitti yaa😭 geç kaldık Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. En son duygularıma veda ettim. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Sanaa. Genelde ben veda ediyordum bu sefer sen ettin. En azından neler hissettiğimi anladınn 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ühühü bi başıma kaldım çok kötüydüüü Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl 5 dk sonra eve gittin yalancı 😛 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 10 😛 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. truva turizm duygulandımmm. Çanakkaleye giderken best otobüs markamdır kendisi A:SD 1 1 Yorumla Soran +1 yıl çok iyiler sağ olsunlar ajhsj Yorumla
Hayalsesi28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir zamanlar biriydi. Simdi ise evli cocuklu 2 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Vedaları sevmem yaa istemsiz ağlıyorum her vedalaşmada 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uçak olsaydı iptal olurdu da otobüste sanmıyorum sjjs 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İzne mi geldin Alicecim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne izniii Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Almanyada yaşamıyo musun normalde Yorumla Soran +1 yıl Keşke 🥹 Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Alla alla. Nerde yaşıyosun Yorumla Soran +1 yıl Onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Aa doğru yaşadığın şehirdeki milyonlarca insanın hepsi aslında sensin de mi 😏 Yorumla Soran +1 yıl Milyonlarca insan yaşamıyor o yüzden evet ben olabilirim shsjd Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Gölge olarak Marmara ya da Karadeniz diyorum la. Doğru mu Yorumla Soran +1 yıl Marmara doğru cevap Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. İstanbul'dan gelirken akrabalarıma veda etmiştim. 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Eski sevgilime 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimseyi 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Babaannemi 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aynadaki gölgeye. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yiaaa kıyamam otobüsün önünü kesiyim mi len
Gitti yaa😭 geç kaldık
En son duygularıma veda ettim.
Sanaa. Genelde ben veda ediyordum bu sefer sen ettin. En azından neler hissettiğimi anladınn
ühühü bi başıma kaldım çok kötüydüüü
5 dk sonra eve gittin yalancı 😛
Hayır 10 😛
truva turizm duygulandımmm.
Çanakkaleye giderken best otobüs markamdır kendisi A:SD
çok iyiler sağ olsunlar ajhsj
Bir zamanlar biriydi. Simdi ise evli cocuklu
Vedaları sevmem yaa istemsiz ağlıyorum her vedalaşmada
Uçak olsaydı iptal olurdu da otobüste sanmıyorum sjjs
İzne mi geldin Alicecim
Ne izniii
Almanyada yaşamıyo musun normalde
Keşke 🥹
Alla alla. Nerde yaşıyosun
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Aa doğru yaşadığın şehirdeki milyonlarca insanın hepsi aslında sensin de mi 😏
Milyonlarca insan yaşamıyor o yüzden evet ben olabilirim shsjd
Gölge olarak Marmara ya da Karadeniz diyorum la. Doğru mu
Marmara doğru cevap
2.5 senelik arkadaşım 1.5 senelik sevdalım... Beni sildi
iş arkadaşlarıma
İstanbul'dan gelirken akrabalarıma veda etmiştim.
En son aileme veda ettim.
Eski sevgilime
Babaanneme 🥲
Kimseyi
Babaannemi
Hatırlamıyorum
Aynadaki gölgeye.
Hayallerime