Bir eşya, bir insan veya başka bir şey... veda ettiğiniz şeyleri yazın hep birlikte efkarlanalım✌

Bir eşya, bir insan veya başka bir şey... veda ettiğiniz şeyleri yazın hep birlikte efkarlanalım✌

Değerimi kıymetimi ona verdiğim öz veriyi anlamayan insanlara veda ettim bu epey zaman oldu.. Mücadele ediyorum, çırpınıyorum, deniyorum ama böyle kelebeğin ayağına taş bağlayıp uç demişler gibiyim. Kanat var ama yük çok ağır.. Bazı şeyleri yaşadıktan sonra o yaşanan olaydan ders almak öyle güzel ki. İyi ki zamanında o acıyı çekmişim ve şimdi aynı acıyı kendime yaşatmıyorum diyebiliyorsun. Olaylara yaklaşımın bile değişiyor. Ve hayat aslında seni sınarken öğrenip ders almanı sağlıyor.. ben böyle çok güzel oldum🌸
Seninle saatlerce hüngür hüngür ağlayarak konuşasım geliyor bazen.. Harikasın 💕
Benle ağlayamazsin... ben musade etmem gozlerinden yaş gelene kadar güldürürüm ama🌸
Okurken bile tebessüm ettim💕💕🌸 Güldürdüğünden daha fazla gülersin inşallah 🌸
Sende bende bu görüşü okuyan da hepimiz gülelim inşallah 🌸
Amin amin çok amin❤🌸💕
Cevap
7Cevap
En son duygularıma veda ettim tabi ki de.
👍✌
Vay be güzel söz gadası eminim ki çok istiyorsun
Evet istiyorum ama hayat tam tersini veriyor.
Sen öyle san
Sanmıyorum gerçekleri şimdi görüyorum.
Eminim öyledir
👍
👏
✌✌
🤸.🤸.🤸
At at böyle takla. Bir yere çarpınca aklın başına gelir belki.
Sen öyle san göbekle zor oluyor🤣
Küsüm ben sana ister at ister atma. Hadi bakalım freni patlamış kamyon oldum...
Profilini gizle bana da engel at görmek istemiyorum bu durumu
İyilik benim kendime olan inancım, yoksa bende biliyorum kimsenin buna değmeyeceğine
Dedim ve arkadaş dediklerimi sildim
Çok sevdiğim ilgi verdiğim ilgi istediğim beni anlıyor beni tanıyor seviyor sandığım birine ve kendimde olan tüm güzel duygulara veda ettim
benim için çok değerli, en stresli dönemimizde birbirimize destek olup beraber güldüğümüz dört güzel insana veda ettim
En son 2018de kurtuldum kızdan
Eski ayakkabıma 😂😂😂
Eski sevgilime
Umuda
Anneannem ve dedeme
Borcuma😂
Hiçbir şeye
Çoğu şeye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?