Bir erkek olarak objektif bir şekilde cevap vermek isterim buna.
Ergenlik çağım internet kafelerde geçti benim, dersten kaçıp kaçıp giderdik. Bu gelenek sınav senemde de değişmedi. Bu süreçte ailem, hayatımı kaydırdığımı düşünüyordu. Keza hala öyle. En ufak tartışmada, alevlendirmek için sundukları bir argüman haline geldi. Ben sadece o an yapmam gerekeni yapıp anı yaşadım. Çok fazla kitap okudum ama son senelerde sayfalarla aram açık, kasvetli bir hava durumu yok. Sadece bıkkınlık, yorgunluk mevcut. Güneş bana da doğacak, bunun da farkındayım.
Aradan geçen senelerde kendimde şunu fark ediyorum. Bilgisayar oyunları oynarken, hayal kurardım. Severek, isteyerek hayal kurardım. Bugün hayal kurmuyorum, bilgisayar oyunu da oynamıyorum. Kitapsa, en fantastik en klasiklerini okurdum, bugün okumuyorum. Kendi dünyam yeterince fantastik ve ben yazarsam en büyük klasiklerden birisi olur.
Bir tercih yapmanız gerekirse, hala beklentisi olan oyunculardan yapın kızlar. Zira kitap okuyanlardan size bir fayda gelmez.
İkisi ayrı ayrı iyidir bence ya. Ben şayet oyun oynayan tayfadayım. Kitap okurum tabi ki ama kitap vs oyun tercihinde oyun tercih ederim. Ama fazlası zararlı. Hem oyun için hem kitap için. O yüzden dozunda bağımlı olmadan olanı diyelim.
İkisini de yaşıyorum. Hikayeli oyunlar oynarım, oyun benim stresimi alır, rahatlatır. Kitap ise huzurlu olmamı sağlar. İkisinin de yeri ayrı bana göre.
Ya ikisindeyse biraz olmuyomu oyun oynayanlar genelde eğlenceli olur birlikte oynaması falan ama başka paylaşacak bişey bulamazsın konuşamazsın bile en basiti ama kitap okuyanla herşeyi konuşursun daha iyi olur aradaki iletişim falan ama bununda eksisi çok konuşur erkeğin az konuşanıda makbüldür biyandan ay bilemedim
@aceleon evet haklısın ama çok konuşan kibirli herşeyi ben bilirim insanıda çok yani her şey dozunda makbuldür çok konuşan birini istermisinkarşında genelde erkekler istemez bunu ama ben bir kadın olarak bile rahatsız oluyorum
çok konuşmak başka şey boş konuşmak başka şey. ben eğer karşımda ki boş konuşmuyosa dolu bi insansa aklı başında aydın bi insansa aksine sussun istemem eğer muhabbet sohbet etmeyeceksek bol bol ben ne halt yemeye bu insanla beraberim?
@aceleon zaten hoşuma giden bir sohbette merak ettiğim şeyi dinlerim eğer o konuda gerçek fikirleri olan bir insansa benimde kasdettiğim zaten boş konuşan kitle sürekli kendim konuşayım isteyen biri ne kadar dolu olabilirki karşındakinin fikirlerinin önemsenmesi diyalog halinde ilerlemesi lazım bu durumun monolog bir yere kadar
Bence olay erkek tipinde değil bro, denge işi 🎮📚 Sen hem Crysis 3 açıp nanosuit takabiliyorsan hem Turgenyev okuyabiliyorsan zaten GG olmuşsun. Oyun refleks kazandırır, hikayeli oyunlar resmen interaktif roman gibi. Kitap da vizyon katar. Sadece biri değil, ikisini de yapan adam net daha karizmatik. 2013 nostaljisiyle Crysis dönmek de ayrı prime hissi 🔥🕹️
crysis'i babam oynardi ben küçükken o yuzden bana cocuklugumu hatırlatıyor. crysis ve need for speed... neyse, her ikisini de yapan erkek? kontrollu oldugu surece, sabahlara kadar olmadığı sürece oyun oynamak da 10/10 aktivite bence. kitap okumak zaten öyle
Tabiki de kitap okuyan erkek... arada oyun oynanması neyse de belli bir yaştan sonra bence sıkıntı...30yasinda bir kadın evcilik nasıl oynamiyorsa erkeklerde PC oyunlarını bence bitirmeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Her şey dozunda iyidir, bağımlı olmadığı sürece fark etmez.